lördag 20 april 2013

Inte så illa faktiskt...

Det har gått mest i moll här på bloggen ett tag nu, eller hur? Kanske, kanske vände det lite igår, benen börjar kännas nåååågot piggare och gårdagens transportlöpning hem med ganska tungpackad ryggsäck med kraftig motvind stick i stäv gick faktiskt helt OK, 11 km med 4:16 min/km i snitt följt av en lite långsammare 3 km nerjogg som avslutning.

Jag ropar inte hej än, flyttar om i mitt tänkta schema för testveckan och vilar idag p g a tidsbrist och för att jag vill vara varsam med benen. Imorgon kväll blir det snabbdistans igen, definitivt utan ryggsäck och förhoppningsvis utan motvind. Vågar jag hoppas på att det kan gå ännu lite snabbare med ännu lite bättre känsla då? Jag hoppas det! Ledorden som styr träningen just nu börjar båda på V, inte V som i "Victory" utan V som i Varsamhet och V som i Våga.

5 kommentarer:

 1. Underbart att höra (ja, eller läsa då)!

  SvaraRadera
 2. Såja, nu jävlar ska du tillbaka! (:

  SvaraRadera
 3. Tackar Sofia och Andreas, det har faktiskt känts bra hela helgen! Ska snart ut och kuta i en timma och tänkte köra lite snabbdistans i halvmarafart för att känna på det lite!

  SvaraRadera
 4. Någon teori om vad den underliga känslan kom sig av?

  SvaraRadera
 5. Anneli, jag vågar inte riktigt använda imperfekt ännu men jag har hela tiden varit övertygad om att det varit muskulärt, någon form av lokal inflammation sannolikt. Jag provade först att reducera träninged med ca 50% under 10-14 dagar utan något speciellt resultat. Började sedan med ibuprofen 800-1200 mg om dagen ihop med töjningar och punktmassage och det verkar ha hjälpt bra. Jobbade igenom benmusklerna med en brödkavel i lördags och det var inte så skönt men nog ganska effektivt!

  SvaraRadera