torsdag 27 december 2012

Förkylt

Så var julhelgen lagt till handlingarna, en lyckad och bra jul med massor av snö, pulkaåkning, god mat och nöjda barn och vuxna! Sprang ett halvlångt distanspass på juldagen men jag hade nog redan en förkylning i kroppen för det gick ganska tungt trots blygsam fart, 5:11 min/km. Det blev såklart inte bättre av den decimeter nysnö som fallit under natten, bitvis var det bra plogat bitvis var det helt oplogat som gjorde att jag fick justera min tänkta runda hela tiden.

Var inte stressad och tänkte springa 17 km lugnt men för att spä på eländet så började magen bli alltmer högljudd efter milpassering, såpass att jag var tvungen att smita in och låna faciliteterna på Coop Forum efter 12km. Efter det blev det raka vägen tillbaka och trots "bara" 15 km så var jag trött som efter ett rejält långpass på kvällen. Ingen träning igår och inte idag heller men förkylningen har brutit ut så  kanske kan jag snart dra igång med lite lätt träning igen. Plusgrader ute idag och grå isbana vart man än ser så jag gör mig ingen brådska då varken löpning eller längdskidor lockar speciellt mycket just nu!

Bygga Lego på golvet med sonen, kan det klassas som smidighetsträning?

God Fortsättning!

6 kommentarer:

 1. Jag anser att om det behövs, så kan det mesta klassas som träning.

  Beroende på hur man leker med legot kan det räknas som både styrke- och konditionsträning. ;-)

  SvaraRadera
 2. Lego låter som kreativ finmotorik-träning. Inte att förringa. Krya på dig Staffan och så god fortsättning förstås. Det blir ju ljusare för varje dag, om än knappt märkbart.

  SvaraRadera
 3. Haha, en ganska liberal tolkning Johny!

  Niklas, tack! Ja sakta återvänder ljuset och det bör nog til lite annan träning än Lego så småningom för att säsong 2013 ska bjuda på fortsatt utveckling!

  SvaraRadera
 4. God Fortsättning själv Staffan!

  Jag hoppas att du kom igång med löpningen idag som planerat. Själv har jag lite ont i foten sen mitt senaste intervallpass på 5*400+10*200+2000. Foten fixade inte de passet så nu blir det lite vila. Det är stressande, men jag hoppas att du är igång igen.

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Att leka med lego med sitt barn får nog gå in under återhämtning tycker jag. Mentalt och kroppsligt.

  SvaraRadera
 6. Jag kom igång som planerat Lennart men avslutade 2012 och inleder 2013 med en förkylning.

  Helt rätt Annelie, det var mest menat som ett skämt.

  SvaraRadera