söndag 27 november 2011

Återstår

Återstår gör kvällens pass och det fjärde som jag tänkte hinna med den här veckan. Tänkte springa det efter lunch men så blev vi bjudna på just lunch hos goda vänner och blev sittande där ganska länge vilket var trevligt.

Nu är stormen här! Det kan vara mäktigt att ge sig ut och känna på naturens urkrafter men det är kanske klokast att ikväll välja en runda som inte har så många granar tätt intill vägen, för det är väl dem som faller lättast? Det återstår alltså att se om det blir något pass ikväll när hustrun kommit hem från julmiddagen, alternativt när lilltjejen somnat. Någon snabbdistans i M-fart blir det däremot inte, såvida jag inte hittar en runda med enbart medvind...

Det är mycket som återstår förresten, resten av livet till exempel. Såvida jag inte får en gran eller en takpanna i skallen under kvällens löprunda vilket återstår att se. Var rädda om er därute i blåsten!

4 kommentarer:

 1. Blev det något pass? Här i Vallentuna är det snöstorm nu! Huamig.

  SvaraRadera
 2. Nej, det blev aldrig det Lennart. Motivationen infann sig inte riktigt trots att blåsten inte var så farlig här men sedan började det hagla och Garmin hade dåligt batteri vilket tillsammans fällde avgörandet!

  SvaraRadera
 3. Man måste inte alltid. Inte när man kan få granar på sig. Eller takpannor.

  SvaraRadera
 4. Exakt Annelie, rätt att tänka så ibland, vill helst inte stressas av träningen!

  SvaraRadera