fredag 18 november 2011

Inte så mycket men mycket ändå

Gårdagens mycket lugna distanspass över elva kilometer i femfart förtjänar ingen längre beskrivning, lugnt och skönt men med en lätt förkylningskänning. Jag ville ändå springa eftersom idag och imorgon har det varit och blir det fullt upp med annat. Därför inte så mycket intressant att skriva om idag såvida ni inte vill läsa om:

- Att dagen tillbringats på Ikea för att handla ny förvaring till yngsta sonens nytapetserade sovrum och att rummet just nu ser ut som ett bombnedslag med gamla saker som ska slängas och nymonterad förvaring som nästan är på plats och ungefär en miljard prylar som ska förvaras någonstans så småningom.
- Att resten av helgen bjuder på ganska mycket innebandy för äldsta sonen vilket betyder att jag får stå över ett långpass ihop med min löparkompis David imorgon.
- Att min fru är på tjejmiddag medans jag nu sitter här och slösurfar med IPaden och ett glas rött och huset fullt av ungar (fyra egna plus en kompis) som jag precis utfordrat med spaghetti och köttfärssås.
- Att det varit några riktigt ledsamma dagar här hemma då dotterns favorithäst på ridskolan fick lämna jordelivet idag på förmiddagen på grund av sjukdom. Han fick ändå 24 år med massor av fina tjejer som brydde sig om honom på ridskolan!
- Att stavningskontrollen på IPaden gör det här inlägget helt obegripligt om jag inte kontrolläser det innan publicering.

Så kan det vara en fredag i november! Inte så mycket (träning att skriva om) men mycket ändå. Eventuellt blir det ett kort lätt löppass redan imorgon men det vore bara bonus. Räknar istället med att nästa pass blir när vi kommer hem från sonens innebandyturnering i Eskilstuna på söndag eftermiddag.

Tills dess, ha trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Tycker det händer väldigt mycket hos dig! vad tycker du om iPaden? (Förutom att du måste kontrolläsa allt)

  SvaraRadera
 2. Jodå, här händer allt en hel del. Jag gillar IPaden skarpt trots att jag säkert inte utnyttjar en fjärdedel av allt den kan med en massa "appar" men den är otroligt snabb att starta upp så istället för att vänta på att datorn ska starta upp så är den perfekt att sitta och surfa på. Den är också OK att skriva korta texter på skärmen även om såklart inget går upp mot ett tangentbord.

  Nu vann jag ju min IPad och har inte betalat en krona för den, annars måste man ju ställa funktion mot pris och de är ju ganska dyra såklart...

  SvaraRadera
 3. Låter ganska trevligt ändå! ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja vinner man en är det ju verkligen synd (och svårt) att klaga.. ;-)

  SvaraRadera