lördag 16 juni 2012

Better get on with it!

Jag skulle vilja hinna med ett kortare träningspass med lite fart idag men jag har ungefär en triljon saker att göra så det ser mörkt ut. Min fru jobbar och jag har precis skjutsat dottern till stallet och ska strax skjutsa sonen till fotbollsträning fast det skippar vi nog med tanke på hur mycket det regnar ute. Efter lunch ska yngsta sonen på kalas hos en kompis och däremellan ska det fixas lunch, städas och tvättas lite. Senare i eftermiddag är jag matchvärd när dottern spelar fotboll och efter det ska vi bort till goda vänner på en bit mat. Som sagt, fullt upp!

Igår en ledig dag, först en sväng till Ikea för att fixa lite småsaker. Det var dock ganska lugnt en vardag. Sedan in till Stockholm för fler ärenden, dock utan att besöka Löplabbet. På E4:an söderut åkte en karavan med bilar med racercyklar på taket på väg mot Motala och Vätternrundan. Även om jag i korta stunder tycker det vore häftigt att susa fram på vägarna på ett lätt racerhoj så vet jag vilken tid cykelträning tar och det skulle aldrig fungera och jag är så glad att jag har hittat löpningen istället!!

Det är ingen större sak om det inte blir någon löpning idag, då blir det imorgon istället. Idag håller jag istället tummarna för min vän Daniel som springer Malmömilen. Även om han påstår att han springer hellre än bra just nu så tror jag nog att det kan gå undan när tävlingshornen växer ut i pannan!

Nä, better get on with it, ha en trevlig lördag!

6 kommentarer:

 1. Men blogga det hinner du :-)

  SvaraRadera
 2. Ett kortare träningspass med lite fart görvarken till eller ifrån. Du får springa fort på onsdag :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det är dags nu Lennart, att testa lite fart igen, efter maran. Får bli senare i dag när hällregnet upphört!

   Radera
 3. Jag känner igen det där - vissa dagar är man helt enkelt en logistikcentral! Och då brukar inte ens transportlöpning funka - det är ju annars en vän i nöden. :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är man det Löplust, speciellt de dagar ens partner jobbar och man kör logistiken själv!

  SvaraRadera