lördag 26 juni 2010

Lata dagar


Igår en skön solig midsommarafton med premiärdopp, lek med barnen, gott sällskap och massor av god mat och idad en skön lat dag. Det var meningen att jag skulle sprungit lite intervaller idag men jag kände mig skönt trött och lat och tänkte att det får nog blir ett lugnt distanspass istället. Det har jag hittills inte kommit ut på heller och risken är nog relativt stor att det inte blir någon löpning alls idag.

Jag träffade min långpasskompis David och han frågade om jag ville springa tvåhundringar imorgon kväll och det tackar jag naturligtvis inte nej till!

6 kommentarer:

 1. Skönt att kunna ta träningen med ro så som du beskrev. Njut av tillvaron.

  Själv blev det lite cykel idag. Hade inte heller någon "lust" men det var skönt när jag väl hade kommit igång.

  Lite sent kanske men Trevlig midsommar :-).

  SvaraRadera
 2. Man måste ju ta det lugnt ibland också man behöver inte gå på maxfart jämnt =) Va blir nästa mål nu då efter maran Lidingö kanske?

  SvaraRadera
 3. Skönt att bara få slappa ibland! För mig blev det två hela vilodagar under midsommarhelgen.

  SvaraRadera
 4. 200ingar i morgon blir ett bra sätt att starta upp din lata kropp igen. ;-) Akta så du inte fastnar i slöträsket. ;-)

  SvaraRadera
 5. Tack Lennart, ja nu njuter jag av sommaren, men även av löpningen nu igen!

  Julle! Håller med, nyttigt för motivationen för mig också med ett par dagars vila. Nja, Lidingö får vänta nästa mål är tävlingar på 10km, 5km och sedan halvmara i september.

  Absolut Petra, samma för mig!

  Ingmarie, ja, det blev bra, vi körde 15km med ett 10x200m med 200m joggvila +1x500m progressivt mitt i passet och det var kul och kändes bra!

  SvaraRadera
 6. Ja i söndags var det ju svalt ute... Hur gick det med tvåhundringarna? :-)

  SvaraRadera