söndag 8 augusti 2010

Kommer inte iväg

Lånade idag ut mina Brooks ST4 och mina DS Trainers till löparkompisen David som var sugen på att testa lite lättare skor. Får höra imorgon vad han tycker jämfört med sina Kayanos.

Sedan var planen att själv komma ut på ett pass senare men jag kommer liksom inte iväg och så har det varit en stor del av semestern nu. Fixandet med vardagsrummet har tagit mycket tid och kraft sista veckan men nu har vi flyttat tillbaka alla prylar (och rensat ut en del också).

Sedan var det fika hos kompisar och sedan middag och en DVD ihop med barnen och så gick den här kvällen också. Får sikta in mig på ett pass imorgon istället, i så fall det första sedan i torsdags, suck

Fördelen med att börja jobba igen på torsdag är att lunchpassen kan göra att löpningen blir mera regelbunden igen.

5 kommentarer:

 1. Jag brukar också köra en hel del löpning på lunchen, man får ju pussla lite med jobb, plugg och familj! Men allt går om man vill! Hoppas du kommer ut på ett pass i dag!

  SvaraRadera
 2. Det skall bli väldigt spännande att höra vad Davis säger. Själv springer jag i Kayano och beställde ett par DS Trainer förra veckan som jag väntar otåligt på. Men du Staffan.. Det där med att låna ut sina älsklingar verkar inte vara ett bra tecken. Hur är det med träningssuget egentligen ;)

  SvaraRadera
 3. Jag blir på riktigt dåligt humör om jag inte får träna, det blir värre ju fler dagar som blir träningsfria, om det inte är inplanerad träningsvila förstås.

  Löjligt eftersom jag inte heller tävlar om medaljer men jag har svårt att påverka det.

  SvaraRadera
 4. Håller med Tobias, måste ut och träna för att vara på bra humör. Blir numera utkörd på en löprunda om jag surar :-)

  SvaraRadera
 5. Jenny, lunchpass är riktigt bra, det kommer att bli en del sådant nu i höst!

  John, min löparkompis använder också Five Fingers och han gillade DS Trainers så mycket att han åkte till Stockholm idag och köpte sig ett par, Brooks-skorna var lite för stora men han gillade känslan i dem! För övrigt står det bra till med löpsuget, sprang faktiskt 20km idag (första långpasset sedan maran) i mitt tredje par skor...

  Tobias, känner igen det där! Det handlar ju mycket om att planera och sedan köra som man planerat men det är inte alltid så lätt!

  Hempa, har planterat den idén i familjen också hittills utan framgång :-)

  SvaraRadera