tisdag 24 augusti 2010

Fnittrig far-dotter jogg

Dottern som är 11 år kom hem från första fotbollsträningen efter sommaruppehållet förra veckan och utbrast, "jag behöver nog ut och jogga lite, jag har så dålig kondition" och idag ville hon och en kompis springa en sväng och självklart ställde jag upp som sällskap!

Vi sprang en lätt runda på ca 3km i ca 6:40-6:50-tempo inkl ett par gångpauser och faktiskt också fem st ruscher enligt tjejernas eget förslag där jag snarare fick agera bromskloss för att det inte skulle gå för snabbt. Löpningen skedde under konstant babbel och fnitter från tjejerna och inte blev det mindre av den varan när jag föreslog lite följa John och körde några löpskolningsövningar som jag tyckte tjejerna bakom mig skulle imitera. Höga knälyft, tålöpning, indianhopp, hälkick och utfallssteg utfördes leende med varierande resultat men roligt hade vi alla tre!

Avslutade sedan med att hämta sonen på fotbollsträningen och det var så outhärdligt mycket mygg att jag sprang ca 1km för att slippa bli helt uppäten!

Dottern hälsade också att hon definitivt inte ville bli fotograferad för att piffa upp det här inlägget med en bild!

6 kommentarer:

 1. Shit vad mysigt, satt och log när jag läste inlägget.

  SvaraRadera
 2. Bra gjort! Det skall börjas i tid. Förstår iofs att det kan se lite kul ut när farsan hoppar omkring som en indian i löpartights :).

  SvaraRadera
 3. Kvalitetstid =) Trevligt ska försöka att få dottern Nathalie 11 år att läsa ditt inlägg!

  SvaraRadera
 4. Generna går igen. Härligt! En bild på dig hade garanterat livat upp med. ;-) Fatta mig dock rätt. Det var livligt nog ändå! :-)

  SvaraRadera
 5. Bara en tidsfråga innan tjejerna spöar dig :)

  SvaraRadera
 6. Anna :) vänta bara till sonen vill springa ihop med dig, hur kul som helst!

  John, jo de där tightsen tycker dottern är lite pinsamma fortfarande :)

  Jesper, kul!

  Ingmarie :)

  Sofie, vem vet en dag så, dottern är faktiskt ganska snabb, tack vare både fotboll och innebandy, redan.

  SvaraRadera