lördag 21 augusti 2010

Telge Stadslopp 5km - Resultat

Det blev en bra kväll i Södertälje. Kom in på 18:45 och plats 39 av 228 startande i herrrklassen.

Det var kul att springa ikväll och det var det jag eftersträvade efter mina tidigare svaga insatser i det här loppet. Sprang ganska ojämnt, första km på 3:38 var lite för snabbt och fjärde km på 3:57 är såklart inte riktigt godkänt efter den tuffa backen och där sprang jag inte riktigt bra, fick inte upp farten och sprang tekniskt dåligt.

Visst hade det kanske funnits några sekunder att tjäna på ett jämnare lopp och jag tog väl inte ut mig helt idag förutom i spurten de sista 200m men känner ändå att jag gjorde så gott jag kunde ikväll och känner mig helt nöjd med tiden, speciellt eftersom jag också känt mig lite småförkyld i veckan.

Det brukar publiceras en del bilder från den här loppet på hemsidan och i lokalblaskan och av några löparfokuserade lokala fotografer. Återstår att se om jag fastnat på någon av bilderna så att jag kan piffa upp en liten längre race-rapport i veckan.

Nu mår man ganska så gott efter en kall öl! Riktigt roligt att träffa Hempa med familj och extra roligt att han sprang så bra och pulvriserade sub20 med en tid på 19:05. Grattis också till min löparkompis David som jag startade ihop med och som var strax före mig i mål på tiden 18.29!

12 kommentarer:

 1. Grattis Staffan! Riktigt bra! Skönt för dig att äntligen ha fått till ett kanonresultat på 5 km!

  SvaraRadera
 2. förstklassigt löpt, min bäste staffan. 18:45 är snabbt som ögat

  SvaraRadera
 3. Snyggt sprunget igår och trevligt att träffa dig med familj! Har uppdaterat min rapport från loppet med två bilder varav du är med på den ena.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Riktigt bra tid!

  SvaraRadera
 5. Bra gjort Staffan!
  Grattis till ett bra resultat.

  18:45 och det med ett (som jag uppfattade din berättelse) inte helt perfekt lopp. Det verkar som att det finns mer att ta!!!! Eller uppfattar jag dig fel?

  Tror att du kommer fixa en jättebra tid på milen senare i höst.

  Återigen grattis!

  SvaraRadera
 6. Grattis till ett lyckat lopp Staffan! Det blev ju lite "tredje gången gillt" där efter dina 2 andra försök ;) Nu har väl det där hjärnspöket försvunnit till nästa år? ;)

  SvaraRadera
 7. Stort grattis! Måste kännas skönt att få till det. du va väl förtjänt av den där kalla pilsnern...

  SvaraRadera
 8. Tack för alla gratulationer -det värmer!! Visst, Lennart det finns lite till att ta en bra dag och nu Daniel är det här hjärnspöket bortjagat och jag har en bra tid att slå nästa år - det ser jag fram emot!!

  SvaraRadera