tisdag 10 september 2013

Årets kanske sista bad och några dagars återhämtning.

Så har ännu en helg med sommarvärme passerat. Värmen får gärna vara kvar till mars-april för min del så att vi kan börja om med ny vår sedan! Helgen har innehållit en hel del men inte så mycket träning. T ex släktträff med amerikanska släktingar och årets kanske sista bad. Jag vet att jag premiärbadade 7 juni. Ganska häftigt att då kunna bada exakt 3 månader senare 7 september och att det var så varmt så jag kunde ligga i och simma! Underbart!


ca 18-19 grader i vattnet 7 september! Hökmossen, Nykvarn

Min fru överraskade genom att springa både lördag och söndag morgon. Jag själv vilade lördag och lufsade en kuperad men lugn och skön mil söndag morgon i 5:23-fart på rätt slitna ben efter fredagens snabbare långpass. En kvalitativt bra löparvecka med 55 km på fyra pass kunde därmed avslutas.

Igår planerad vila igen nu är jag återhämtad efter förra veckan och pigg i benen igen! Idag lunchpass, 2x2km med 1 km mellanjogg var planen inför  halvmaran på lördag, 3:55-fart var tanken, utfallet blev 3:53-3:50 min/km på tvåtusingarna och det kändes riktigt stabilt på fräscha ben! Jag kunde småprata med kollegan även under intervallerna och formen är bra! Imorgon väntar lugn transportspring till jobbet men inget långpass utan ca 15km, vila torsdag och kanske ett pyttekort jogg fredag lunch och så Stockholm halvmarathon på lördag, så ser min löparvecka ut. Lördagen ser ut att bjuda på fint väder igen, precis som vanligt på Stockholm halvmarathon! Ses vi där?

6 kommentarer:

 1. Verkligen ljuva dagar och snudd på magiska!
  Du kommer rocka på lördag! Jag kanske är där och gastar på dig. :-)

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiskt, vilken sensommar! Så väldigt tråkigt att tån bråkar med dig, lider med dig, hoppas du har rätt, kommer du in och gastar blir jag glad :)

  SvaraRadera
 3. Nope, inte. Men lycka till! Skönt att du verkar har bra form. :-)

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt gött ut! Alltid skönt att få relaxa emellanåt också!

  SvaraRadera
 5. Tack Adam!

  Tack Malin, blir det Risveden terräng för din del istället?

  Absolut Andreas men nu är det nog färdigbadat 2013!

  SvaraRadera