tisdag 10 november 2009

En helt fantastisk Marathon-rapport

Jag bara måste länka till Spring-Therese race report from ING New York City Marathon så att ni som eventuellt inte läst den också får chansen. Otroligt bra sprunget på tiden 2:49:02 och fantastiskt bra skrivet, jag får både rysningar och gåshud och vill också uppleva det här loppet någon gång i livet! Läs och njut!

2 kommentarer:

 1. Tusen tack Staffan!

  Fina ord här i din blogg och lika fina ord i dina kommentarer på min dito. Tackar ödmjukast och passar på att önska dig fortsatt underbar höst- och vinterträning. Nu lägger vi grunden för nästa års äventyr i löparskor! På något sätt är det den bästa tiden som är nu. Man smider planer, tränar, mår bra och njuter. :)

  Må gott,
  Therese

  SvaraRadera
 2. Tack Therese! Ja nu lägger vi grunden även om jag just nu i början av november tar det lite lugnare, har en stelhet i baksidan på ett lår som jag inte får bukt med. Hittills har hösten var skön ur löparsynpunkt, nu börjar det bli lite mer utmananade men det är alltid värst innan man kommer ut.

  Jag har bestämt att 2010 ska bli mitt ROLIGASTE löparår hittills, vad det betyder i form av träning/volym/tävling/resultat vet jag inte riktigt än. Kanske mer varierad löpträning? Det enda som hittills är BBB (bestämt bokat och betalt) är Stockholm Marathon med startnummer 890 på nummerlappen.

  Må gott!
  Staffan

  SvaraRadera