tisdag 19 januari 2010

Jag bloggar alltså finns jag??

Gårdagens negativa känslor efter utebliven träning försvann så småningom. Idag lätt lunchträning med skrattretande fäste i snömodden, 8 km i pratfart 5:30 min/km (jag pratade, kollegorna flämtade, skönt att få vara snabbast för en gångs skull :-) . En tuff backe bjöd rundan på och där lämnade jag kollegorna långt bakom mig och väntade på dem vid krönet.

Läste en fascinerade artikel i DN om förmodat fejkade bloggar. Med detta inlägg vill jag härmed bara intyga att jag finns på riktigt. De löprundor jag skriver om har jag genomfört och de tankar och funderingar jag skriver om på bloggen är autentiska och mina egna. Nu vet ni, bara ifall ni har undrat...

Också intressant att läsa kommentarerna på DN's hemsida. Som vanligt två läger, för och emot där många dömer ut oss bloggare och bloggande som helt ointressant. Argumenten är att det är ointressant att veta vad vi åt till frukost och att vi bloggare är bekräftelse-sökande varelser som inte riktigt klarar av riktiga möten med människor. Ja, jag tycker att många som bloggar om sin löpning verkar må dåligt och vara väldigt asociala typer (stor ironivarning här...)

Och förresten, min frukost var fil och müsli med tranbär, pumpafrön och två smörgåsar med grovt bröd och kalkon :-)

9 kommentarer:

 1. Misstänker att de som tycker bloggande är helt ointressant är samma personer som tycker att löpning endast utförs av personer som jagar sin själ... ;-)

  SvaraRadera
 2. Trevligt att du finns på riktigt, så man inte ägnat en massa tid åt att läsa en fejkblogg om en fejkat snabb kille :-) Tack för frukostinfo, jag tycker det är kul med sånt faktiskt! Go Staffan!

  SvaraRadera
 3. Oavsett om du finns eller inte så har jag fått en hel del bra tips!

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du finns så jag slipper jaga ett spöke i Stockholm, 890 var väl numret ;)

  SvaraRadera
 5. Ja, jag tycker också att det är trevligt att (du i alla fall skriver att) du finns på riktigt; annars tror jag att Daniel ser till att du får det hett om öronen här på bloggen i juni (om nu Daniel finns på riktigt).

  Nyttig och bra frukost äter du också, något som nästan är förutsättning om man ska klara av snömodden!

  SvaraRadera
 6. Gillade din frukost:) Jag gillar att du finns på riktigt, hade ju varit lite märkligt annars. Att lägga ner engagemang på något som egentligen inte fanns.

  SvaraRadera
 7. Vilken grej, hade jag ju inte ens tänkt på. Att man kunde fejka ett träningspass haha! Nej, inte för min del i alla fall ;)

  SvaraRadera
 8. Tobias, ja så är det kanske

  Petra, eller hur? I am for real for sure! Müslin ingår i ICAs standardsortiment

  Lars, ja det är kul att bjuda på det lilla jag kan.

  Daniel frågan är väl vem som får jaga vem i Stockholm med tanke farten du du håller just nu!

  Snorkkis - tror jag också :-)

  Anna eller hur. Min frukost är bra men eftersom jag alltid kör samma tänker man knappt på vad man äter. Müslin ingår som sagt i ICAs standardsortiment, fiberrik och god.

  Miranda, nej, det verkar ju helknäppt eller hur!

  SvaraRadera