tisdag 9 oktober 2012

Det kom ett mail...

...Från David H i Södertälje som jag träffat några gånger på tävlingar. På Stockholm halvmarathon var han publik och jag hann uppfatta hans hejarop ett par gånger och här, efter 16 km på Södermälarstrand och var han snabb nog att fånga mig på bild. Jag skrev i race rapporten att jag hade ett riktigt kul lopp där jag njöt av banan, vädret och arrangemanget. Det ser inte ut att stämma just här där lidandet ser ganska påtagligt ut!

På väg uppför en liten backe på Söder, Långholmen i bakgrunden. Lidandet är påtagligt...
Jag var ju tvungen att kolla och kan i alla fall glatt konstatera att jag slog nr 494 med en sekund, Studentenlöparen 472 med en dryg minut och löpare 1422 med två minuter :-)

Nåja, jag brukar säga att en halvmara, rätt disponerad, ska vara jobbig från 15km och in i mål. Nu kan man inte säga att jag disponerade den här halvmaran så bra då jag sprang ganska ojämnt men Stockholm halvmarathon har en jobbig avslutning som dock inte börjar redan vid 16km utan mellan 17-19km.

Hälsa orkade jag i alla fall, eller vinkar jag bara avvärjande kanske...

3 kommentarer:

 1. Kul med paparazzi bilder. Men du, att du ser lite lidande ut tror jag beror på att du har solen i ögonen... (hihi, och låter typiskt dig att kolla upp de övriga löparna)

  SvaraRadera
 2. Bra bilder! Roligare än de där "officiella" - de som man förväntas köpa, brukar vara.

  SvaraRadera
 3. Haha, men jag har bevis för att andra bloggare också kollar resultat på omgivande löpare Sofie :-) Solen i ögonen, ja vi säger att det beror på det, det ser fasligt jobbigt ut :D

  Visst är det Anneli! En del bilder från Marathonfoto etc är ju bra men dyra men för något speciellt tillfälle kan det vara befogat tycker jag!

  SvaraRadera