söndag 5 juni 2016

Kortrapport

Kanske är ni några som sitter och väntar på min RR från gårdagens Stockholm Marathon? Den kommer. Imorgon kväll. Svalt kvällsdopp efter loppet igår (prima återhämtning och tillika årspremiär), umgänge med brorsan med familj och fotbollslandskamp på Friends Arena Solna har prioriterats framför skärmtid.

Tills dess; så jävla roligt det var att springa igår, ursäkta franskan. Jag kom faktiskt inte ihåg från förra gången att det var så här bra, så här roligt! Jag vill springa igen! 

Jag sprang jämnt och var så stark under andra halvan "Du är som ett lok Staffan" som Spårvägen-Jonas sade när jag sprang förbi honom innan Djurgårdsbron. 

Efter 2:55:36 och 192 snabbare löpare varav 14 i min åldersklass passerade jag mållinjen på Stadion med ett glädjetjut fångat på bild av både brorsan på läktaren och Runners Worlds fotograf. 

Så. Resten får ni läsa om imorgon! 

6 kommentarer:

 1. Blev så himla glad när jag läste ditt resultat på FB! Du är verkligen värd det! Och du ser, inget varar för evigt. Särskilt inte eländet. :-) STORT GRATTIS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ingmarie!!! Det här var en höjdare, tänk hur det kan vända!

   Radera
 2. Grattis Staffan. Väldigt imponerad av att du sprang så jämnt hela loppet. Det kan inte varit många som sprang om dig sista halvan av loppet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nisse, jag kan inte svära på det men jag tror faktiskt inte att någon sprang om mig på andra halvan...

   Radera
 3. Alltså! Sista bilden! Den borde pryda nästa års inbjudan :-) Och grattis till väl genomfört lopp. Jag, som får uppleva genom andra nuförtiden, väntar på lång RR...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tihi, det roligaste är att det Olov, en löparkompis från Jogg.se som jag inte ens märkte att jag sprang om. Han slog mig dock med några sekunder ändå :-) Tack, den långa rapporten ligger ute nu, är det helt uteslutet för dig att springa maraton igen, även om du springer med låg ansträngning, blir det för stor påfrestning ändå?

   Radera