fredag 29 juni 2018

Bokmaran - två löpare 220 mil och en barnvagn med 500 böcker genom Sverige

Ni kommer säkert ihåg Oskar och Philip, upphovsmännen till projektet Sveriges bästa motionsspår då de turnerade genom Sverige 2016 och besökte ett motionsspår i alla Sveriges kommuner vilket så småningom resulterade i boken med samma namn som projektet.

Tydligen var inte projektet 2016 tillräckligt för att stilla löpsuget eller så har de ont om förrådsutrymmen för boken trycktes i 3.000 exemplar varav 2.500 nu är sålda. Därför kommer de nu att ge sig ut på en nätt löptur, en Sverige-turné med 500 böcker i packade i en löparvagn med förhoppningen om att sälja de återstående böckerna längs vägen. Planen är att springa sex mil (!) om dagen med start i Malmö den första juli. Resan som slutar när böckerna är slut eller efter ett varv i motionsspåret i Abisko (!) kommer ta 40 dagar och projektet går att följa via sociala kanaler som Facebook, Instagram eller projektets hemsida.

Varför inte slå följe med dessa mycket trevliga grabbar och duktiga löpare om du bor längs rutten och kanske också lätta deras packning något och köpa ett exemplar av boken om du inte redan gjort det?

Bild lånad från hemsidan.

2 kommentarer:

  1. Måste kolla in om de springer i närheten av där jag bor. Grymt imponerande projekt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, ja verkligen!! Rutten finns som sagt på hemsidan, sista jag läste om de var de i Karlstadtrakten.

      Radera