lördag 29 augusti 2009

Helgen börjar...

Som Snorkfröken redan träffande beskrivit landade Runners World i brevlådan i torsdags och jag som normalt brukar kasta mig över den upptäckte till min förvåning att det inte brådskade att läsa den nu! Det kan ha att göra med att den Photoshoppade tjejen på omslaget igen konkurrerat ut kända löparprofiler som Wissman, Ewerlöf och Musse.

Fredag förmiddag och endorfinrus efter morgonens sköna 15km-pass. Full fart på jobbet hela dagen fram till att jag bestämde att det var dags att ta helg.

Nu lördag som inleddes med att Eskil 3 år tittade på klockradion och med ett leende utbrast; "Titta pappa, det står Linda, Staffan och Eskil". Klockan visade alltså 07:23. Ingen större skillnad på digitala siffror och bokstäver när man är 3 år...

L överraskade genom att ge sig ut och springa en runda kl 06:30 eftersom hon vaknade tidigt. Jag tycker hon är otroligt duktig, hoppas hon fortsätter nu när det blir lite kallare och mörkare. Idag är ingen löpning inplanerad för egen del men förmodligen blir det lite balansplatta senare idag.

Imorgon söndag är det fullt upp med stora barnens fotbollsklubbar (matcher, caféförsäljning m m) men jag ska försöka få till en kortare runda imorgon kväll. Kanske blir det en snabbdistans om huvudet är med mig.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Märkligt att alla får sina nummer innan utgivningsdag... (28/8 enligt prenumerationsservice) Jag har inte fått mitt än... Men Göteborg ligger ju på fel sida.

  Ser att vi har samma mål på Sthlm halvmaran. Jag tar rygg på dig och litar på att vi går under 90 då. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Staffan!
  Mycket trevlig läsning.
  Har funderat flera gånger på att skaffa en blogg men inte riktigt tagit steget. Kan bero på att jag ligger mer åt 6:30 hållet...
  Ha det gott grabben så tittar jag in hit då och då. Jag tror att du fixar 1:30 lätt!
  /Pontus

  SvaraRadera
 3. Rosenblom, nej för sjutton, akta dig att för att ta rygg på mig!! jag är inte pålitlig i farthållarsammanhang :-) jag kommer vara klädd i svarta tights, vit keps, temperaturen får bestämma överdel. Startnumret är 697. Hälsa gärna, jag håller till i startgrupp B.

  Lycka till!

  Pontus,
  Tackar grabben!! vad har fart med saken att göra?? Ser fram emot en blogg med blandad innehåll och vackra fågelbilder.

  1:30 borde ju fixa sig men igår sprang jag 1/3 av sträckan i just den farten, 7,5 km i 4:15-fart och det var ingen barnlek...fattar inte att det är sådan skillnad på 4:15 och 4:30.

  SvaraRadera
 4. Inte omöjligt att vi ses då.

  Startnummer 847. Väder och temp avgör utseende.

  SvaraRadera
 5. Min väninna blev så irriterad på dessa "icke-löpare" som förr alltid var på första sidan, så hon mailade Claes Runheim. Fick som svar att de "får" köra med "lokala" löpare hälften av gångerna, men annars måste de ha de som RW bestämt...

  SvaraRadera
 6. Lena, på det viset, då kanske vi kan se fram emot en riktig löpare igen på omslaget till nästa nummer!?

  SvaraRadera