fredag 25 december 2009

Juldagspass med tröskelinslag

Jag kan inte hålla mig från bloggen tydligen! Idag efter festande i dagarna två var det otroligt skönt med ett pass. Det blev härliga 11,8 km i 4:42 min/km med tröskelinslag med fart ner mot 4:15 med bra och pigg känsla. Pulsklockan stördes av diverse ledningar och järnväg så jag stängde till slut av den för att slippa irriteras av att den inte visade korrekta data.

Snöfall, +2 och hård vind och jag mot väderelementen och ändå var det underbart att springa ikväll framförallt där det var medvind.

God fortsättning!

7 kommentarer:

 1. Härligt jobbat! Mitt drömmål för 2010 är att klara av att springa i 4,45-tempo utan att kräkas - utan faktiskt tycka att det riktigt behagligt :)

  SvaraRadera
 2. Skönt att få till ett kvalitetspass såhär mitt i julfirandet! Och jag vill också kunna springa 4.45 tempo utan de kräkeffekterna Petra nämner!

  SvaraRadera
 3. Shit vad bra gjort! Trots all julmat! ;-) (Eller kanske tack vare...?) Önskar dig en god fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Hm... Är det gps:en i klockan som får spelet av ledningarna? Går det inte bara att stänga av den så att du fortfarande kan nyttja pulsfunktionen ostört?

  SvaraRadera
 5. Bloggande kan vara beroendeframkallande ;), nu läser ju jag mer än gärna dina inlägg så bara skriv på!! :)
  God fortsättning på dig!!

  SvaraRadera
 6. Vet inte om jag är lat eller feg, men fem decimeter snö det senaste dygnet har fått mig att avstå dagens pass. Får väl ta igen skadan när traktorerna hunnit ifatt med plogningen.

  SvaraRadera
 7. Petra, Tack! Det kommer ska du se

  Snorrkis, Absolut! Du har ju andra kvalitéer, t ex att springa 10 mil i rad utan att kräkas...

  Ingmarie, det var not´g mycket tack vare, det känns som om jag ätit bra och nyttigt under helgen!! God fortsättning!

  Daniel, håller helt med dig, tack och god fortsättning!

  Rosenblom, både överföring av puls och fartdata från fotpooden brukar störas av kraftledningar. GPS/Garmin har inte jag. Jag körde med startläge, där jag kan se pulsen men där inte data lagras, resten av passet.

  Oliver Sture, fem DECImeter, huva!!

  SvaraRadera