tisdag 14 oktober 2014

Share your brilliance by Craft


Den mörka årstiden är här på allvar och det är viktigt att synas ordentligt när man är ute och springer! Jag använder reflexväst men har haft svårt att hitta någon i bra storlek som sitter bra på plats. Som flera andra svenska löparbloggare får jag ett par gånger per år plagg av svenska Craft. Ett varumärke jag är stolt över att ha ett samarbete med då jag tycker de gör snygga plagg med riktigt hög kvalité och med genomtänkta detaljer! Detta är för tydlighetens skull ett sponsrat inlägg men ett som jag skriver helt på eget initiativ! Denna gång innehöll paketet kläder ur serien Share your brillance, plagg framtagna just för ökad synlighet gjorda i ljusa, flourescerande färger med extra mycket reflexer så att man ska synas från alla vinklar.Jag har haft en kraftig förkylning och inte sprungit en meter sedan i fredags men den är på väg att släppa nu och jag hoppas på lite lätt löpning imorgon igen. Ikväll var jag nyfiken på klädernas förmåga att faktiskt bra synas i mörker så jag körde lite löpskolning och sprang några steg på cykelvägarna i närheten för att prova och visst syntes jag ordentligt och definitivt så i jämförelse med de som var ute och gick i mörka kläder utan reflexer i den skumma belysningen!

Brilliant Thermal Wind, BR Thermal tights


Tightsen är flossade på insidan och varma men så mjuka att de inte hindrar löpsteget eller löpkänslan. Jag har sedan tidigare ett par Thermal tights och de är mina höst-och vinterfavoriter. Tröjan är mjuk och varm och över en underställströja fungerar den ganska långt ner på temperaturskalan och jag använder den ofta på vintern även när jag inte tränar eftersom jag har en tidigare modell. Ihop med underställströja och en tunn jacka räcker den ner och förbi temperaturer när jag inte vill springa ute längre, dvs i ganska många minusgrader!

12 kommentarer:

 1. Med så fina kläder kommer du klara grundträningen med bravur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hoppas det, allt hänger ju inte på kläderna men nog är snygga, sköna och funktionella träningskläder en viktig motivationshöjare när det är trist, mörkt och kallt ute!

   Radera
 2. Jag är riktigt sugen på detta stället MEN jag gillar inte att det är rosa på dam sidan... hade velat ha det gula. Ska faktiskt testa herr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju lite cliché-artat och dessutom borde väl det gula synas bättre?

   Radera
  2. Ja faktiskt! såg dessa på intersport i veckan och blev så glad över den gula färgen ... MEN då sa affärsbiträdet att det minsann var herrsidan :(

   Radera
  3. Ska finnas gul även för kvinnor. http://shareyourbrilliance.se

   Radera
 3. Du kör på shorts ganska långt in på säsongen och därefter thermal tights? :) Blir det inte väldigt varmt?
  Har en löparväst från Ullared för 79 kr som funkat bra i två säsonger (fattigmanslöparen)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja nu var det ju mest för att demonstrera plaggens synlighet, de är för tjocka för att springa i nu. Idag sprang jag i korta tights :-) Jag har också en reflexväst som är OK, har bara inte hittat den i höst ännu...

   Radera
 4. Skönt att slippa reflexvästen! Jag har sedan "alltid" använt Brooks löparjacka som är helt gul och superreflexig på samma sätt, köpte den väl runt 2007. Funkar riktigt bra och mycket bättre än en reflexväst som aldrig sitter som den ska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utbudet av reflekterande jackor är numera riktigt bra och de är bekvämare alternativ. Jag har länge använt en gammal Craft-jacka men efter flera års regelbundet användande och tvättande reflekterar den inte lika bra längre!

   Radera