torsdag 10 september 2009

Ett inlägg i debatten


Är det någon mera än jag som tycker att tonläget i debatten om svininfluensan börjar bli en aning för uppskruvat? Fick detta fina bidrag från en kollega. Alla har fått första höstförkylningen och ändå vågar man knappt nysa (OBS i armvecket!) av rädsla för att bli betraktad som Persona Non Grata av omgivningen.
Vad gäller löpningen finns inte mycket att tillägga, oootroligt löpsugen fast jag faktiskt sprang lätt i tisdags. Förkylningen är saaakta på väg att emigrera från bihålorna, hoppas den är helt borta till på lördag. Jag har ju lovat mig själv att inte springa förrän loppet på lördag men det kanske ändå får bli ett par kilometers jogg ikväll med några lätta fartökningar...

4 kommentarer:

 1. Tycker också det är väldigt överdrivet. För egen del så är jag inte orolig. Har ett överaktivt immunförsvar som tar kål på det mesta. :)
  Jag står också på höga doser av d-vitamin av andra anledningar men det sägs kunna vara effektivt mot skiten. Ett tillskott på 400IE ska vara tillräckligt om man vill tro på detta...

  http://www.dagensmedicin.se//asikter/debatt/2009/08/14/profylax-med-vitamin-d-och/index.xml

  SvaraRadera
 2. Visst är debatten oerhört överdriven. Tror också att många kommer drabbas av svininfluensan och knappt känna av det mer än en vanlig förkylning. Precis som vanligt!

  Jag har f.ö. precis publicerat min bok, Maratonmålet, och om du vill så vore jag ytterst tacksam om du vill göra reklam för boken på din blogg! Reklammaterial och mer information finns här:
  http://marathonjohan.wordpress.com/maratonmalet/

  SvaraRadera
 3. Johan, klart, se bloggen!!
  Staffan

  SvaraRadera
 4. Frågar du mig så anser jag det är en stor stor BLUFF alltihop! bara ett sätt för vissa att tjäna ännu mer pengar. VVV! Våga Vägra Vaccination! ;-)

  SvaraRadera