lördag 17 oktober 2009

890

Så är man då anmäld och finns i startlistan till nästa års Stockholm Marathon, känns bra på alla sätt. Ser ni en rastlös person med startnummer 890 (förra årets placering) på Östermalms IP den 5 juni nästa år, kom fram och hälsa!
10 kommentarer:

 1. Läste rubriken och trodde du skulle springa ändå idag. För visst är det så att buss 890 går från stan till Bålsta? Åtminstone gjorde den det förr. Hur som helst ett roligt sammanträffande.

  SvaraRadera
 2. Det var naturligtvis avsiktligt ;-) Nej, det har jag faktiskt ingen aning om. Nej, det känns helt rätt att inte starta idag, fullt upp med annat, fortfarande inte helt OK efter 10 dagars höstförkylning och vädret; plus 3, blåst och regn...brrr

  SvaraRadera
 3. Ska minsann hålla utkik efter 890:an! Även om jag tror att du kommer att befinna dig ganska mycket längre fram än K552 :)

  SvaraRadera
 4. Snorrkis, det blir förmodligen startgrupp C när vi väl hamnar på Valhallavägen, men vi kanske råkas på IP, tycker alltid det är svårt att slå ihjäl tiden på där och ändå vill jag alltid vara där i god tid. Jag håller utkik efter K552 också :-)

  SvaraRadera
 5. Det är alltså inte fler än 890 som springer snabbare än 3:23? Det förvånade mig faktiskt.

  Jag håller naturligtvis ögonen öppna. Eftersom jag inte har någon kvalificeringstid så får jag återkomma med startnummer.

  SvaraRadera
 6. Ja, jämfört med resultaten för 10 år sedan var det nog betydligt fler som sprang på de här tiderna då.

  Förresten Joel hur gick maxpulstestet?

  SvaraRadera
 7. Härligt! Lycka till! Sthlm Marathon är nåt alldeles speciellt. Själv springer jag det ungefär vartannat år, man säger varje gång: nu var det sista gången. Sedan står man där året efter och hejar på andra o vill så himla gärna vara bland löparna att man går hem och anmäler sig till nästa år. Så brukar det bli för mig :)

  SvaraRadera
 8. Miss Agda, en ny läsare tror jag? Välkommen till min blogg! Håller med om att det speciellt och lite av årets höjdpunkt, det blir tredje gången för mig, tredje året i rad. Kommer du springa själv?

  SvaraRadera
 9. Hallå igen, maxpulstestet blev ett antiklimax, det blev inte av i torsdags på grund av hällregn men jag sprang igår. Jag skrev ett inlägg om det.

  SvaraRadera
 10. Det startnummret ska jag försöka komma ihåg! Snart dags för mig att anmäla mig till Stockholm också nu.

  SvaraRadera