onsdag 28 oktober 2009

Vila?

Tillbringade en höstlovsledig dag på Vattenpalatset i Eskilstuna tillsammans med alla andra höstlovslediga. Så tomt som på bilden var det absolut INTE! Det var ett ganska trevligt ställe även om omklädningsrummen och duscharna alltid brukar vara en form av nära-döden-upplevelse-light, i alla fall som idag när jag var ensam med barnen.

Ingen löpning idag, hoppas på att hinna med ett lätt pass imorgon då jag också är ledig samtidigt som dottern är på sin ridning. Det är ganska mycket på schemat den här veckan med barnens höstlovsaktiviteter, kompisar på middag på lördag och födelsedag för min fru på söndag och det är OK med en lugnare löpvecka efter de två senaste veckorna som varit bra både vad gäller volym och med vissa fartinslag. För övrigt är det på fredag är 3 veckor sedan jag lade till besöksräknaren på bloggen och idag passerades 1000 besök på sidan - kul!

2 kommentarer:

  1. En dag på höstlovsfullt äventyrsbad må vara snällt mot benen men kategorin vila kvalar det nog inte in i. Mer likt ett intervallpass med tanke på alla pulstoppar man får när man för en sekund tycker sig ha tappat barnen ur sikte :-).

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Catti! Fascinerande ändå hur lätt man känner igen sitt barn i en simbassäng även om de är vända ifrån en, det är väl något arv från stenåldern...

    Ja, jag skulle haft pulsklockan på mig, men hade nog då fått lite konstiga blickar, ha ha.

    SvaraRadera