tisdag 5 augusti 2014

När 1572 blev en halv miljon

Det har känts bättre med träningen senaste dagarna, förutom intervallerna jag skrev om i förra inlägget har jag också sprungit ett progressivt distanspass som jag avslutade i milfart och ett varmt långpass i form av en halvmara i hygglig fart vilket gjorde att förra veckan landade på 63 km löpning och det var ett tag sedan jag var där. Det är lustigt det där hur fort det går att vänja sig av med långpassen! Innan ett maraton kan jag kuta 36 km och det är inget speciellt, nu kändes 21 km väldigt långt!

Ett par milstolpar har passerats sedan förra inlägget. Jag har återigen sprungit hela Sveriges längd 1572 km i år. Den matematiskt lagda räknar snabbt ut att det räcker med bara tre mil löpning i veckan under ett år för att fixa det och jag som springer lite mer kommer fram fortare och det är ingen speciellt alls förutom att jag tycker det ger ett fint perspektiv på det här med löpningen. Det är ändå en ansenlig sträcka att springa!! Jag skrev ett blogginlägg om samma sak för två år sedan, ett inlägg jag tycker blev väldigt väldigt bra, ni hittar det här.

En större milstolpe har också passerats, nämligen en halv miljon sidvisningar på den här bloggen! Jag vet inte riktigt hur statistiken fungerar. Jag har t ex många återkommande läsare och hur det räknas vet jag inte men jag bryr mig heller inte om det utan det känns riktigt stort för mig! Jag minns fortfarande när jag passerade tiotusen och inte minst etthundratusen sidvisningar vilket kändes väldigt stort. Att vara halvvägs mot en miljon fanns inte i min föreställningsvärld när jag började skriva 2009 och jag tackar ödmjukt för intresset!

Igår blev det vilodag och stranden, ikväll vankas det lite löpning i någon form igen! Nästa inlägg kommer blir en recension av de skor jag sprungit i mest i sommar, nämligen dessa.

10 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Skönt att du är på G igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På G vet jag inte Andreas, tävlingslusten är inte så stor men hoppas den återvänder snart, kvalitetspassen börjar kännas bättre igen även om formen inte är speciellt bra!

   Radera
 2. Svar
  1. Absolut, och riktigt bra att springa i också :) Dammodellen är vackert rosa, kolla salmingrunning.com

   Radera
 3. Härligt att det går åt rätt håll för dig nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sakteliga Lisa, så sakteliga, formen är inte bra men kanske senare i höst så...

   Radera
 4. Grattis! Spännande med Salmings skor. Ska bli kul att läsa om dom.

  SvaraRadera
 5. Det ska bli intressant att läsa din recension av skorna. Jag är väldig nöjd med mina och de fungerade bra på Stockholm Marathon. Sulan börjar dock bli väldigt sliten efter 35 mil och det känns som lite sämre än väntat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Salming gör fina skor och är värda framgång. Distance är mer dämpad än Speed och en fin träningssko.

   Radera