söndag 7 juni 2015

After work hos Craft och cykelköp

Den här veckan har det inte blivit så mycket tränat av lite olika anledningar. På jobbet ska vi tillfälligt flytta ut ur våra lokalen för renovering/ombyggnation under sommaren och därför har jag inte hunnit lunchträna i slutet av veckan, bara i tisdags blev det rehab+kort cykling. I måndags var jag på återbesök igen hos naprapaten som tyckte det gått fort "hit" och att det såg bra ut, mindre stel och retad i baksidan. Jag fick påbörja steg 2 i rehaben och hoppades på att det skulle räcka med en vecka men tyvärr ska jag nu köra de här övningarna t o m 18/6.

I tisdags kväll var jag inbjuden till Craft och deras nya showroom i Stockholm för lite bubbel, mingel och visning av nya kommande kollektioner. Mycket trevligt träningsprat med kända och nya bekantskaper!

Lägg till bildtext
Lånade bilder från Magnus och Pace on Earth

I torsdags hade jag tänkt cykla MTB men då jag ett tag varit lockad av att cykla racer och tittat på begagnade cyklar på Blocket beslutade jag mig, efter att ha rådfrågat min cykelkunniga klubbkamrat Eva, att åka och provcykla en cykel i Bromma, en Scott CR1 med kolfiberram med bra nivå på växlar och bromsar, en cykel som jag inte "växer ur" även om jag börjar uppskatta cykling och en cykel som jag heller inte behöver lägga ut en hel förmögenhet på. Efter frustration när jag försökte byta pedaler till "rätt" sort vilket till slut krävde insats av två vuxna män en slägga (!) så hann jag ut en kortkort testpass i fredags och strax ska jag ut och prova det första riktiga träningspasset i blåsten. Visst kan man nästan ta mig för en cyklist?

Kommande vecka bjuder på skolavslutningar och i övrigt fullt upp också men det är min ambition att köra lite mer rehab nästa vecka och också uppdatera bloggen lite oftare än jag gjort senaste tiden eftersom jag märker att inspirationen att skriva minskar när jag skriver mer sällan. Jag kommer skriva mer om cykeln och cykling framöver också men oroa er inte, 4:30-fart kommer först och främst att förbli en löparblogg!

2 kommentarer:

  1. Slägga... Ser det hela framför mig och anar en och annan svordom (men det kanske bara är för att jag projicerar mitt temperament på din utmaning :-))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har helt rätt. Fråga min fru hur sur jag var i fredags :)

      Radera