onsdag 9 mars 2011

Nästan färdigrenoverat och att springa eller inte springa...

Nej, sonen har inte varit framme med sprayflaskan, däremot har han valt tapeten...
Fortfarande rejält förkyld men det halsonda och hängiga har övergått i rejäl snuva och lite hosta. Dum-Staffan försöker övertala smart-Staffan att det nog kan bli en lätt, kort jogg ikväll. Smart-Staffan kontrar med att det inte gör något om jag väntar till imorgon, vi får se vem som vinner till slut. Igår och idag har jag varit föräldraledig då min fru varit på kurs och planen var att barnsvagnsjogga lite innan förkylningen kom och lade näsan i blöt bokstavligen talat.

Eftersom jag inte har några imponerande intervallpass eller någon som helst löpning att rapportera om här för tillfället så bjuder jag istället på några bilder av det nästan färdiga resultatet av den renovering vi nyligen genomfört hemma. Ett ganska litet projekt egentligen - av ett ganska tråkigt och lite stökigt allrum har det med hjälp av en ny vägg blivit ytterligare ettt sovrum i vårt lilla hus - men den här gången fick hantverkare göra rubbet och med tanke på hur mycket underarbete det är för att det ska bli riktigt bra så var det helt rätt beslut för vår stora familj just nu! Detta rum ska äldsta sonen som blir tio i sommar strax flytta in i. Det större men lite barnsligare sovrummet han haft hittills ska nu lillebror flytta in i istället, han har inte haft eget rum tidigare utan kamperat i en hörna i det tidigare allrummet.

Nu har jag bjudit på lite icke-löpning här på bloggen. Nästa inlägg hoppas jag kommer att handla om löpning i någon form igen!

13 kommentarer:

 1. Hej.
  Ser att ni har samma tapet i hallen som i vårat sovrum. Alltid kul när man har renoverat.

  Det är nog bäst att hålla sig ifrån träningen tills du är helt frisk, så är du snabbare på banan igen.

  SvaraRadera
 2. Hej Olov, Ja, vi gillar den där tapeten, vi har den även ihop med vita väggar i vardagsrummet! Fortfarande ovisst i kampen mellan dum-Staffan och smart-Staffan men kanske kanske vinner smart-Staffan den här gången.

  SvaraRadera
 3. Ibland är det kul med lite omväxling... hoppas att förkylningen går över snabbt! Är själv hemma förkyld och skadad, 5 1/2 vekor tills Boston Marathon... :-( Kanske jag också skall passa på att tapetsera!

  SvaraRadera
 4. Snygg tapet. Bra smak han har sonen! Hoppas att förkylningen ger med sig så att du kan träna igen. Tills vidare får Smart-Staffan hålla ställningarna va?

  SvaraRadera
 5. Coolt!
  Feber och förklylning här med........

  SvaraRadera
 6. Hej Staffan!
  Säger nog ingenting som ingen annan redan har sagt men renoveringen blev bra! Vad nöjd du måste vara.

  Hoppas att smart-Staffan vinner :-) kampen om löpnignen men.....

  MVH

  SvaraRadera
 7. Håller också på med den där kampen mellan den löpsugne korkskallen och en lite klokare (och latare) variant av mig som känner något skumt i halsen. Men i morgon kanske...

  Märkligt hur fyra dagars vila kan kännas som en evighet...

  SvaraRadera
 8. Snyggt det blev! Mina intervaller igår byttes idag ut mot ett rent katastroftråkigt pass. Jag är kass på att tapetsera men hade hellre skrivit om det ikväll :-)

  SvaraRadera
 9. Va´ läckert det blev!
  Du vet vad jag tänker säga när det gäller smart- och dumstaffan, va?

  SvaraRadera
 10. Suzanne, absolut, det här "lilla" projektet har vi pratat om länge så skönt att det är klart! Lycka till i Boston!!

  Sofie, tack, ska hälsa sonen det! Smart-Staffan regerar faktiskt just nu här, jag är lite förvånad faktiskt...

  Löparmamma, tack! Krya på dig!!

  Lennart, tack! lite bättre idag men smart-Staffan regerar här just nu=dåligt med löpning

  Precis, Roger, idag är det en VECKA sedan jag sprang senast, det känns som ett sekel...

  Thomas, trist, läste om ditt pass, vurpor är aldrig kul, jag har faktiskt klarat mig i år hittills. Nu är det verkligen läge för vår!!

  Bureborn, tack! Jodå och faktiskt, smart-Staffan är den som bestämmer här just nu!

  SvaraRadera
 11. Kul för lillsonen att få ett alldeles eget rum. Man kan ana att han är ganska glad :)

  Fint blev det iaf! Hoppas nu att förkylningen släpper så att smart-Staffan slipper ha dåligt samvete :)

  SvaraRadera
 12. Även icke-löpning kan vara inspirerande... Det är skönt att höra att fler har många bollar i luften att jonglera mellan. (Även om antalet barn för mig är lägre). Hoppas att förkylningen blir bättre snart.

  SvaraRadera
 13. John, jodå han är rätt så nöjd!! Det verkar faktiskt bli ett lätt och kort pass ikväll, mycket piggare nu, smart-Staffan vann!

  Cecilia, välkommen till min blogg! Tack! Jodå, jag har fyra barn men kan bara jonglera med tre bollar inte fyra :) Tack, förkylningen är mycket bättre nu och ikväll blir det lite löpning igen!

  SvaraRadera