tisdag 4 oktober 2011

Senaste Nytt: Hösten är här!

Så blev det då höst till slut! Det har funnits stunder när jag verkligen undrat vilken månad det egentligen är när jag har varit ute och sprungit de här helt otroliga dagarna som varit hela september, varma och soliga med fantastisk klar luft! Med en sista kraftansträngning tryckte sommaren upp temperaturen till 20 grader i lördags när vi fikade på Taxinge slott där en segelbåt sakta gled över Mälarens vatten.

Känner mig rätt så trött och benen är ganska sega efter förra veckans träning men eventuellt blir det ett distanspass med vagnen senare idag eller en lättare runda ikväll.Om det blir en runda ikväll så kommer jag nog lyssna på den här låten från Melissa Horns album "Innan jag kände dig" som just nu går varm när jag bestämmer över musikvalet här hemma

Att ha den här låten i lurarna när man springer ensam på kvällen längs med en skumt belyst cykelväg med dalande gula löv som enda sällskap, ja...det blir inte mer höstkänsla än så här!

4 kommentarer:

 1. Men... Va fan... Har slagit min tusing nu också...? Inget får man ha ifred! ;-)

  Grattis!

  Och tack. Bensin på min eld. :-)

  SvaraRadera
 2. Vet inte om vi upplevt samma september :) Här i Göteborg har det regnat konstant.
  Tror inte jag varit med om att det regnat så mycket nångång faktiskt. Som om det inte vore nog har det blåst väldigt mycket också.

  Jag känner mig också sliten och trött på löpningen. Nu sista tiden har jag tvingat mig själv att träna.
  Med lite vila och rehab återkommer lusten igen.

  SvaraRadera
 3. Yes Rosenblom, på ett intervallpass på fyra tusingar för ett par veckor sedan, siktar på att göra en tusing under tre minuter innnan säsongen är slut, borde gå...eller inte...

  Mikael, här på bästkusten ;) har det varit fantastiskt soligt och väldigt lite regn men nu är det ganska höstlikt även om solen skiner idag igen. Jag känner mig motiverad fortfarande men lite påverkad av alla förkylningsvirus som härjar runt.

  SvaraRadera
 4. Ja i helgen hörde jag att det varit fint väder på sveriges framsida :)
  Men från andra veckan i augusti och fram till nu har det i princip bara regnat. Som tur är påverkar det inte min träning :)

  Härligt att höra att du har motivation kvar.
  Har egentligen inte vilat nåt i år och efter att jag ökat träningsdosen med drygt 80 % det här året så ska det bli skönt med lite vila.
  Abstinensen kommer nog fortare än vad jag tror :)

  SvaraRadera