torsdag 1 mars 2012

Bloggerstrul

Upplever en hel del Bloggerstrul sedan jag klickade på knappen "prova den uppdaterade gränssnittet", bl a utkast på inlägg som är tomma när jag öppnar dem igen. Någon som vet hur man får tillbaka det gamla vanliga gränssnittet? Inget långpass igår men i alla fall knappt 15km lugn, skön distans. Nu blir det Flottsbro och lite skidåkning med de stora barnen.

5 kommentarer:

 1. Högst upp till höger i "bloggermenyn" finns något som liknar ett kugghjul. Gå in där och välj det gamla gränssnittet.
  Vill du ha det nya så testa att uppdatera eller byt webbläsare. Min erfarenhet säger mig att det oftast är webbläsaren det är fel på när blogger strular.
  Hoppas det löser sig!

  SvaraRadera
 2. Säger precis som Daniel: Byt webbläsare om du vill behålla det nya gränssnittet. Jag fick ladda ner Google Chrome och då funkade det.

  SvaraRadera
 3. Tack båda, ska genast testa, på stationära hemma funkar det utan problem men på läsplattan och jobb-laptopen (!) funkar det sämre!! Pinsamt nog vet jag inte hur jag uppdaterad webbläsaren (Safari) på läsplattan, hemma använder jag också alltid Google Chrome!

  SvaraRadera
 4. Yeah, så enkelt, tack Daniel!! Känner mig mera hemma i den gamla miljön helt enkelt. Tyvärr är de utkast jag hade skrivna fortfarande tomma när jag öppnar dem dock!

  SvaraRadera
 5. Ser att du redan har fått hjälp =) kanon =)

  SvaraRadera