lördag 4 maj 2013

Snabbrapport Kungsholmen runt

En längre rapport med länkar, bilder och omnämnanden av alla trevliga människor jag både sprungit med och pratat med idag kommer om ett par dagar.

Jag är väldigt nöjd med dagens halvmara givet känslan på sistone. Jag hade tre mål för dagen, att ha en positiv upplevelse på tävling igen, check på den, att springa fortare än på Premiärmilen, check på den också! Att placera mig topp 100 vilket var ett sent formulerat mål efter en titt i fjolårets resultatlista, check också på den! 1:25:03 och plats 95 av drygt 1200 herrar som sprang halvmaran idag.

Jag spände båden och höll min fart precis under 4min/km i 15 km när benen plötsligt slutade samarbeta och bara tokdog. Vänster lår började nästan krampa och efter det gick det tungt och jag tappade tid på km 15-18 och km 20. Lite gav jag väl också upp när jag märkte att farten sjönk fast jag stretade på. Avslutade ändå starkt på sista km i Rålambshovsparken och passerade alla tre gubbar jag hade inom rimligt avstånd framför mig!

Otroligt fin dag, bra arrangemang, massa trevliga människor på plats och en härligt röd linnesolbränna på axlarna som kommer påminna om loppet ett par dagar framöver. Finns inte mer att önska sig! Längre rapport om ett par dagar. Jag avslutar med det enda rätta för dagen; Grattis Tove, du är min idol!

11 kommentarer:

 1. Härligt Staffan. Grattis!!

  SvaraRadera
 2. Jädrar vad fint sagt! Stort grattis till dig och tack för oerhört trevligt sällskap! Och bra spurtat förbi gubbarna där på slutet, sånt gillar vi!

  SvaraRadera
 3. Grattis Staffan till en ett bra lopp! Och kanske framför allt till att känslan var så positiv efter en lite tuffare vår. Verkligen kul att ses igår!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till ett fint lopp!
  Din linslus! Såg dig i marathonbloggen på SvD. ;-)

  SvaraRadera
 5. GRATTIS! Bra genomfört lopp! Lite avis att du fick springa med Tove, det hade jag oxå velat men hade väl orkat i typ en kilometer bara :-P

  SvaraRadera
 6. Kul att det fungerar igen. Grattis Staffan!

  SvaraRadera
 7. tack Olov!

  Tack själv Tove!! Det kommer en längre rapport men jag har varit upptagen med andra trevligheter än att springa i helgen, ja slutspurten var jag riktigt nöjd över ;)

  Tack detsamma Louise!

  Tack Malin, linslus, that's me ;) vi superbloggare måste ju göra vad vi kan av våra 15 minutes of fame ;)

  SvaraRadera
 8. Tack Eva, äsch nog hade du hängt med ett bra tag, det känns ju inte alltid så fort men halvmaran är ju ändå rätt lång...

  Tack Anneli och Lennart, ja, det känns som om jag är tillbaka där jag hör hemma igen!

  SvaraRadera
 9. Så otroligt glad för din skull! Sky is the limit. 2:58:17 blir din tid på maran. För du ska väl springa?

  SvaraRadera
 10. Tack för pepp i lördags Erik! Gjorde så gott jag kunde där i slutet och avslutade starkt på ben som inte var så samarbetsvilliga. Jag ska dock inte springa Stockholm marathon eller något annat marathon i år heller och jag känner mig helg nöjd med det beslutet!

  SvaraRadera