fredag 9 juli 2010

Fortfarande segt...

Sista dagen på jobbet nu väntar nästan fem veckors semester - härligt! Det har varit lite stiltje på min och andras bloggar ett tag och jag ser det som ett friskhetstecken att vara ute och njuta av den vackra sommaren istället för att sitta framför datorn.

Några inlägg blir det väl under nästa vecka men sedan är vi på resande fot en del och då kommer jag att semesterstänga bloggen ett tag.

Jag kände mig otroligt seg igår kväll efter middagen så planerna på ett formtest med 5km tempolöpning ströks omgående och det blev istället 7,3km jogg i 5:08-tempo och det kändes bara...just det...segt i kropp och ben. Jag tränade bra söndag-måndag-tisdag och kanske är det det som sitter kvar. Stannade och stretchade kort efter drygt 4km och provade sedan några korta farthöjningar men lade ner det då jag inte fick någon respons.

En skön varm kväll var det i alla fall med 23 grader varmt klockan halv nio på kvällen.

Jag vet att jag är i form men har haft lite känningar av benhinneinflammation och lite allmänt tunga ben så jag tar det lite försiktigt nu ett tag.

Det blir därför inget Musköloppet för mig imorgon, jag och familjen åker till havet och badar istället. Tar två dagars löpvila nu för att se om benen är piggare på söndag.

Trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Ha en lugn och bra semester!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en härlig semester!!

  SvaraRadera
 3. Ta hand om dig och njut av semestern ett tu tre så infinner sig lusten och responsen =)

  Mvh J

  SvaraRadera
 4. Tack Alla - vilken sommar vi har!!!

  SvaraRadera