lördag 10 juli 2010

Havsbad och armhävningar

Ingen löpning idag eftersom jag bestämt mig för två dagars löpvila eftersom jag känt mig så seg i benen senaste dagarna. Således heller ingen start i Musköloppet 10km idag.

Sandviken utmärkt med röd ring. Sväng av 225:an vid Botkyrka golfklubb, där det står Grödinge Kyrka på skylten och kör nästan ända fram till färjeläget, Håll utkik efter en liten skylt "Sandviken" efter en skarp vänsterkurva.

Dock åkte vi faktiskt halvvägs till Muskö eftersom vi fått tips om ett trevligt havsbad - Sandviken på Södertörn. Där tillbringade vi en härlig dag med sol och bad (22 grader). Allt i träningsväg idag var 50+25+32 armhävningar innan jag hoppade i duschen. Kanske lite i senaste laget för att komma i form för beach 2010 :-) men det är riktigt bra träning för hela överkroppen och jag ska köra armhävningar lite oftare nu när jag inte besväras av en smärta i armbågen vilket varit fallet senaste gångerna. 32 i sista serien kanske är lite udda men jag körde tills jag inte orkade en enda till.

Imorgon kväll hoppas jag det blir lite löpning igen, nu börjar jag känna mig sugen på att springa igen. Vilken sommar vi har!!!

5 kommentarer:

 1. Wow! Tjusigt jobb för en semesterfirare :-) Jag kan meddela att Muskö kändes som 50 (grader), men troligen var det "bara" 32... Puh! Njut vidare!

  SvaraRadera
 2. Tack Magnus, ja vilken värmebölja!! Körde snabbdistans ikväll men det blev för tufft och fick bli en stege över 3/2/1 km istället..

  SvaraRadera
 3. Tänkte precis fråga hur det gick i dag men nu ser jag! Även om det inte blev som du tänkt dig så tror jag det blev bra! Själv har jag kutat både länge och långt. :-)

  SvaraRadera
 4. Ett tips är att göra armhävningarna i vattnet, det blir så mycket lättare :-)

  SvaraRadera
 5. Ingmarie, tack, Jodå, det blev ju riktigt bra ändå, 6km löpning i 3:45 tempo är bra för att vara jag! Sprang du i dryga tre timmar - du måste fått värmeslag :-)

  John, bra variant där med mera motstånd!

  SvaraRadera