onsdag 21 juli 2010

Semesterstängt - out running, swimming, sight-seeing, eating ice-cream, redecorating or doing nothing at all - Back soon!

Nu semesterstänger jag bloggen ett tag! Efter en veckas semester på hemmaplan så väntar nu ytterligare fyra semesterveckor inkl lite miljöombyte med familjen vissa dagar och när vi är på resande fot blir det nog inget bloggande.

En hel del dagar utan något bestämt innehåll alls står också på programmet. Dessa ska fyllas med en hel del sol och salta och osalta bad, glass, umgänge med familjen, tapetsering och såklart också en del tid i löparskor!!

Kanske vi ses i löparskor någonstans?

5 kommentarer:

 1. Önskar dig en härlig semester!

  SvaraRadera
 2. Ha det gott nu och se till att njut! Trevlig semester!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har en skön semester. Nyfiken på hur träningen gått över sommaren efter du sprungit på magiska 18.30 på 5K! Blir det Telgeloppet?

  Hur fick du fram dina pulszoner enl Daniels VDOT?

  SvaraRadera
 4. Hempa, de senaste två veckorna (efter de 18:30) aar vi varit på resa mest hela tiden och det har blivit ganska lite löpning, bara vanlig distans med lite fartleksinslag. Idag körde jag 11,8km i 4:34 fart lätt progressivt från 4:50 till 4:10-fart.

  Du vet väl att du kan titta i detalj i min träningsdagbok genom att klicka på ikonen för Jogg.se till höger på bloggen??

  Jodå, det blir Telge Stadslopp, har inte anmält mig än, men kommer göra det snart! Mina pulzoner fick jag i en kommentar från en annan bloggare.

  SvaraRadera