torsdag 19 juli 2012

En snabb granne!

Vilken härlig träningsvärk jag har men inte p g a löpning. I tisdags mellan åskskurarna sprang jag drygt 12km när dottern sov middag i joggingvagnen. Innan regnet började falla igen hann jag också med 15 minuter intensiv löparstyrka på gräsmattan, 3 min plankan, 30+30+30+10 armhävningar, 50 djupa knäböj, utfallssteg fram och tillbaka i trädgården (Silly walks...), sidoplanka och några blandade core-övningar och det är framförallt armhävningarna som känns så här dagarna efteråt.

Igår vilade jag från träningen men ikväll är tanken att det ska bli ett lite längre distanspass. En sak jag inte nämnt på bloggen är att jag bor granne med en väldigt talangfull löpare, även om hon nu inte bott just hemma de senaste två åren.


Sanna som representerar Enhörna IF börjar inrikta sig på längre distanser från att tidigare mest ha sprungit medeldistans och det är inte många tjejer  i Sverige som springer 5000m på 17:12 och 10000m på 36:47. Vi pratar ofta löpning när vi stöter på varandra ute på gatan och har också pratat om att köra något pass ihop vilket ännu inte blivit av. Hon är med i dagens lokaltidning med anledning av att hon just blivit uttagen till sin första landslagssamling. Grattis till landslagsplatsen och kul att ha en sådan snabb granne!

2 kommentarer:

 1. Hej Staffan!

  Sanna var jag på träningsläger med i Växjö nyligen, Otroligt talangfull och trevlig och kommer säkert ha en framgångsrik karriär som löpare. Löparvärlden är liten minsann :)

  Grattis till 5 km PB! Utvecklingen för din del går verkligen framåt hela tiden. Överväger du att börja i någon förening eller njuter du fortfarande att vara "fri?"

  //Jonas

  SvaraRadera
 2. Hej Jonas, vi bor verkligen närmaste grannar, ser deras hus från köksfönstret! Tack, det känns naturligtvis bra att kunna göra den tiden på träning, har övervägt att gå med i Enhörna tidigare och kanske gör det så småningom men jag måste gemensamma träningar kanske jag inte skulle kunna vara med på!

  SvaraRadera