torsdag 16 maj 2013

Bloggande/prylar och miltävling på gång

I veckan skrev jag om pryltips på siten "Kittad för löpning". Inget jag får några prylar för utan något jag gjorde för jag tyckte det var roligt. Eventuellt kommer jag också medverka mer på siten genom att recensera löparskor några gånger framöver.

I takt med att bloggen blivit mer läst så får jag ganska ofta nu förfrågningar om att "lotta ut" eller "prova" olika produkter i utbyte mot att jag länkar till avsändarens hemsida eller webb-butik. Jag tackar oftast nej då jag tycker att användningsområdet för produkten ifråga är för perifert eller om det är en produkt jag inte själv är intresserad av. Sedan vill jag också behålla min personliga touch på texterna och inte förvandla bloggen till en site med tävlingar och marknadsföring. Det har dock kommit ett par intressanta förfrågningar eller så har jag själv tagit kontakt och fått produkter från t ex Craft och X-Kross. Det har inte förekommit några krav på att blogga om det däremot att komma med feedback vilket jag gjort. Det kommer då och då att dyka upp inlägg där jag skriver om produkter, jag kommer då vara tydlig med att jag mottagit dem utan kostnad och vara saklig i mina omdömen. På så sätt hoppas jag att ni fortsätter uppfatta mig som seriös och ärlig och inte som en "köpt" bloggare. Jag har såklart råd att själv skaffa mig de prylar jag behöver men produkter från seriösa leverantörer som gör bra saker har jag inga svårigheter med att testa och ärligt skriva om på bloggen!

Idag gratulerar jag Lennart som igår klarade ett ganska tuft mål genom att springa milen på 38 minuter på Arenamilen, jätteroligt och stort grattis! Jag planerar att om en vecka också springa milen, nämligen Milspåret som jag har trevliga minnen ifrån. Trots att banan har en del backar sprang jag väldigt bra där i fjol en vecka innan maran. Jag vågade och tog ut mig och fast jag var förbaskad över missat pers med sex sekunder strax efter målgång så räknar jag det numera som mitt bästa millopp och mina 37:49 därifrån värderar jag högre än mina 37:43 från 10000m bana.

Jag är osäker på var jag står och vet inte riktigt vad jag ska sätta upp för mål om jag alls ska det? Jag skulle gärna springa under 39 minuter, helst också under 38 minuter men kanske är det att sikta för högt i dagsläget? Jag velar också lite om träningupplägg en vecka innan, jag skulle vilja springa ett längre, kuperat terrängpass i hygglig fart, en kort snabbdistans i milfart och helst också tusingar men tusingarna får kanske ersättas av snabbdistansen? Snabbdistans ikväll och terrängpass i motionsspår söndag kväll följt av ett kortare, lättare fartpass på tisdag? Vad tror ni om det?

9 kommentarer:

  1. Hej Staffan!
    Springer du låga 38 eller under 38 tycker jag att du borde känna dig nöjd. Jag menar, då har du verkligen kommit tillbaka till din gamla nivå. Pers är bonu men en tid på låga 38 borde du känna dig nöjd med :-).

    Angående träningsupplägg tycker jag att det låter bra. Nyckeln här är snabbdistansen och ett kortare intervallpass tisdagen innan loppet. Söndagens terrängpass tror jag också är bra, men kan även bytas till något annat om så önskas :-).

    SvaraRadera
  2. Absolut Lennart, du har rätt dubbelt upp, låga 38 skulle jag vara fullt nöjd med! Under 38 och jag skulle vara otroligt nöjd. Nyckeln som du säger är snabbdistansen och den kommer jag springa på söndag. Igår blev faktiskt terrängpasset, inte så långt som jag hade tänkt men i lite högre fart och det blev ett väldigt intensivt pass!

    SvaraRadera
  3. This info is worth everyone's attention. Where can I find out more?

    my web site :: garage rubber floor tiles

    SvaraRadera
  4. Greetings! I've been following your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you
    a shout out from New Caney Tx!
    Just wanted to mention keep up the excellent
    job!

    Also visit my blog - 30 yr fixed mortgage rates

    SvaraRadera
  5. Wow! This blog looks exactly like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

    Also visit my homepage: property management maintenance software

    SvaraRadera
  6. Whoa! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

    Here is my web site - dental Internet Marketing

    SvaraRadera
  7. Hello there! This post couldn't be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I most certainly will forward this post to him. Fairly certain he'll have a
    very good read. I appreciate you for sharing!

    Review my site :: Stall Mats

    SvaraRadera
  8. Hello, I check your blog regularly. Your story-telling style is awesome, keep up
    the good work!

    Have a look at my homepage - dedicated Hosting review

    SvaraRadera
  9. Greetings from Idaho!

    I'm bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can't wait to
    take a look when I get home. I'm surprised at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not even
    using WIFI, just 3G .. Anyhow, good blog!

    my webpage rraltor.com ()

    SvaraRadera