fredag 10 januari 2014

Gäst i Podcasten Möt Löparen och gästintervju hos AndreasEn måndagkväll i november åkte jag hem till journalisten, löparen och bloggaren Marcus Åberg för att intervjuas för Marcus Podcast Möt Löparen där han intervjuar allt ifrån motionärer till löpare på yppersta elitnivå i Sverige. Ni hittar tidigare avsnitt på Podcasts.nu eller på ITunes. Självklart var det väldigt roligt att bli tillfrågad och det kändes lite ovant till en början att intervjuas men jag tycker nu när jag lyssnat på programmet att det blev väldigt bra - jag svamlar inte alltför mycket utan har en hel del vettigt att säga :-) - Roligt som sagt!

  

Jag har också under ett par veckor mailat lite med Andreas och svarar på frågor för en gästintervju på hans blogg. Ni hittar den intervjun här. Snart kan jag nog också sluta tjata om förkylningen som härjat i min kropp länge nu, har precis varit ute på 20 lugna km i snöslasket, underbart trots vädret!!

16 kommentarer:

 1. Du är överallt! Du måste ha haft en jobbig dag i de sociala mediumen :-).

  Kul med all publicitet :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja, nu är det mycket på en gång :-D Interjun med Andreas har pågått via mail ända sedan julhelgen dock :-)

   Radera
 2. Kul att lyssna och jag måste säga att du sprider ett sånt lugn gällande din inställning till löpning och allt känns så självklart. Jag kände mig träffad på vissa ställen, tack och lov inte det gällande negativa kommentarer på bloggen och har väl heller inte skrivit några debatterande inlägg som kan ge upphov till det. Det jag tänker på är det här med att skynda på sin träning, Quick-fix. Jag har inte hållit på med löpningen under så lång tid, 2013 var det år som jag tog löpningen på allvar med uppsatta mål, men jag blir ju otroligt frustrerad när det inte går som jag vill. Kanske satte jag dom för högt. Inför 2014 blir det att skynda långsamt men det är svårt när det kliar i hela kropp och själ.

  Då jag inte har träffat dig IRL så var det roligt att få en röst till bilden och den var precis som jag föreställt mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för en trevlig kommentar Martina och vad roligt att du gillade intervjun. Jag tycker själv att Marcus gör ett jättefint jobb med sin Podcast och är väldigt nöjd med hur avsnittet blev! Det är lätt att vilja skynda på men du har ju redan uppmärksammat det och det är positivt! Hoppas jag får tillfälle att hälsa på dig och Henrik på någon tävling framöver!

   Radera
 3. Vad skönt att du mår bättre igen!
  Men snöslasket får du gärna behålla (än så länge regnar det här)... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nu är det plötsligt riktig vinter, -6 grader på löppasset idag och 5 cm snö, ganska trevligt!

   Radera
 4. Kul att höra din röst! Och en riktigt bra podcast med ett proffsigt "intervjuoffer"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bureborn, ja, det blev väldigt bra och Marcus gör ett väldigt fint jobb med Möt Löparen!

   Radera
 5. Så spännande! Jag ska ta och lyssna efter lunch. Passar bra när jag inte har några möten inbokade. :)

  SvaraRadera
 6. Kul! Har nu lyssnat på avsnittet. Tänk att man har en bild av hur personen ska låta och det stämde inte alls :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du gillade det Mikael! Så är det, själv tycker jag att jag låter ovanligt mycket som mig själv den här gången även om det är ovant att höra sig själv!

   Radera
 7. Har precis kommit hem efter att ha sprungit en tur med just ditt avsnitt av Möt Löparen i lurarna. Jag tycker att det var ett jättebra avsnitt, din inställning till löpning känns väldigt sund och du hade mycket bra att säga. Kul också som några andra redan har skrivit att få en röst till ditt ansikte. För min del blev jag positivt överraskad, jag vet inte vad jag hade väntat mig men du låter väldigt trevlig, ödmjukt och kunnig. Sen gillar jag att du har lite dialekt också (även om jag inte riktigt kan avgöra vilken). Hur som helst ett väldigt bra avsnitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Madeléne för din kommentar och vad roligt att du gilllade avsnittet och att du också tycket jag hade en sund inställning, blev positivt överraskad :) Folk brukar ha lite svårt att placera mig geografiskt men brukar gissa på Östergötland eller Småland och det senare är rätt, jag är uppvuxen i Oskarshamn vid Smålandskusten men pratar inte så utpräglad dialekt.

   Radera
  2. Jasså Oskarshamn! Det borde jag känt igen eftersom jag själv är från Västervik :) Kanske var det därför jag gillade din dialekt så mycket...

   Radera
  3. :-) inte så mycket kvar av "Oskesamskan" :) men ett tränat öra kan höra det då och då. Det var mer än 20 år sedan jag flyttade hemifrån och sedan dess har det nog blandats en hel del :)

   Radera