onsdag 22 september 2010

Ha-begär!

Allroundskofavoriten DS Trainer i 2011 års upplaga ser riktigt fin ut! Lite roligare design igen efter att ha varit ganska anonyma och tråkiga i standardfärgerna vitt/blått/silver ett tag! Jag har absolut inget emot löparskor som utseendemässigt skiljer sig lite från den stora massan, det är bara kul (även om Noosa är att ta det för långt Sofie!).

Synd bara att man redan har ett par DS Trainers som bara gått 25 mil...

se filmen på:

http://www.runnersworld.se/tv/asics-ds-trainer.htm

För övrigt har det varit dåligt med löpning nu några dagar, inte direkt läge att ge sig ut på kvällarna med en nyfödd hemma och en fru som ligger i 39 graders feber. Nu är hon på bättringsvägen och jag hoppas kunna kom ut på lite lätta rundor till att börja med!

6 kommentarer:

 1. Jag vill också nya ds. Tur att dom slits rätt fort:). Då får vi köpa nya snart!

  SvaraRadera
 2. :) Här håller jag med Jenny... tur att de slits fort så att man måste köpa nya fort. Noosa-paret har de nya, snygga ds:arna inte en chans att slå i utseende, men om denna version är lika sköna som ds brukar vara är de liksom hemma redan!

  SvaraRadera
 3. Shit jag vill ha den vackra gula sko NU! Mina DS Trainer har inte ens gått 15 mil :(.

  SvaraRadera
 4. Efter en vinters löpning kommer det nog behövas ett par nya DS.

  SvaraRadera
 5. Jenny, men mina slits ju inte så fort, de förra paret höll faktiskt i 160 mil!

  Sofie :) vi tycker ju olika där men oroa dig inte, fredsavtalet är fortfarande gällande :)

  Eller hur John, fram för mera färglada skor i tillvaron! Saucony Fastwitch 4 är en annan färgglad gul favorit som är slut hos leverantören.

  Odda, så kan det nog vara!

  SvaraRadera
 6. Jag som helt övergått till NB blev helsjuk på att prova asics igen efter att ha sett filmen - även om jag precis skaffat nya skor, fast ännu ett par till att växal om med kan ju inte skada. Mina NikeFree5.0 som jag kör med annars börjar bli hemskt slitna. Har inte provat DST - är de måhända lika lätta som NF - vet någon det ?

  Tack för tipset !

  /Anders

  SvaraRadera