onsdag 8 december 2010

Helt slut gav jag mig ut på födelsedagslöpning

Jag har jobbat hårt nu ett tag!

Igår levererade jag höstens viktigaste jobbdeadline när jag tillsammans med en kollega höll en nästan tre timmar lång projektpresentation inför en internationell grupp med säkert 200 års sammanlagd erfarenhet av läkemedelsutveckling.

Det gick bra och vi fick positiv feedback på våra projektplaner med endast några små justeringar. Jag har förberett detta under en tid och jag var fantastiskt trött igår när det var klart!Idag fyller jag 39 år vilket bl a firades med en löprunda på lunchen. omkring fem minusgrader, lite blåsigt och ganska onjutbart. Tanken var att springa på känn (pulsbandet låg kvar hemma) på en lite högre ansträngningsnivå än jag gjort på ett tag och det lyckades verkligen!! På asfalt blev tempot ca 4:40 min/km och det gick väl OK men de fyra km på oplogade gångvägar i skogen gick en hel minut långsammare per kilometer och ändå var det skrattretande jobbigt. Avslutade med en elfte och sista kilometer på 3:55, totalt 11,2km @4:51 och det känns som det går trögt just nu, men underlaget kan nog delvis förklara känslan.

Slutar med reklam för en ny löparblogg. Löparmix skrivs av Tomas. En mycket sympatisk kille som jag haft nöjet att träffa på Kungsholmen Runt i våras där han krossade sub90 genom att springa på finfina 1:27. Det följde han upp med fina 3:16 på Stockholm maraton. I målfällan på Hässelbyloppet träffades vi igen efter att ha nått säsongens sista mål genom att båda gå sub40 på milen. Tomas siktar framförallt på längre distanser och har mycket mängd som grunden i sin träning. Besök gärna hans blogg!

20 kommentarer:

 1. Grattis till avklarad presentation och till ett fantastiskt löparår! Nästa år blir nog ännu bättre:)

  SvaraRadera
 2. Grattis Staffan! Både för att du fyller år och för att projektpresentationen blev lyckad. Härligt!

  Att springa i snö ger bara styrka. Km tiderna är inget att bry sig om när det är oplogat.

  MVH

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen! Fortfarande sub40...

  SvaraRadera
 4. Grattis igen Staffan! Kul att du kom iväg på en runda! :)

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS!
  Och bra jobbat med det där projektet! Får man fråga vad du jobbar med?

  SvaraRadera
 6. Madeleine, tackar
  Johan, dubbeltack, hoppas du har rätt!
  Lennart, tack tack och helt rätt ang tiderna men ack så svårt att ändå inte tänka fart...
  Morgan, tack och helt rätt, det är lååångt till 40...
  Daniel, tack jo det tog bra idag!
  Karin, tack tack. Och det får du visst det. Jag jobbbar som klinisk projektledare inom läkemedelsindustrin. Specifikt så jobbar jag med ett potentiellt framtida läkemedel mot Alzheimers sjukdom och ADHD. Mer skriver jag inte i bloggen men det går ju att maila om du vill veta mera...:-)

  SvaraRadera
 7. Varmt grattis på födelsedagen!
  Snölöpning är superträning på födelsedagen. För oj va´ man blir snabb när barmarken väl kommer tillbaka. Suverän födelsedagspresent!

  SvaraRadera
 8. GRATTIS!!

  och lycka till med träningen, ser jäkligt bra ut. Tror på kanonresultat nästa år för din del.

  SvaraRadera
 9. Grattis x två! Du är så ung och har massor av härliga löparår framför dig! (Ja jobbår med förstås ... ;-) ) Hoppas du haft en underbar dag och att du fick tårta!!!! Skönt att höra att det går långsammare även för dig i sliret....

  SvaraRadera
 10. Bureborn, tack! Jag hoppas du har rätt!

  Anders, tack! Det känns segt nu men jag hoppas att blir skillnad i vår med bättre underlag.

  Ingmarie, tack! Ha ha, jag har ätit tårta hela veckan efter dopet i lördags så igår var det faktiskt skönt att slippa. Det blev vegomiddag från Linas matkasse istället :-)

  SvaraRadera
 11. Grattis till födelsedag och projekt. Att springa i snö påverkar både puls och hastighet mkt tycker jag, det är svårt att inte känna sig både långsam och otränad!

  SvaraRadera
 12. Grattis Staffan! Nästa år är du officiellt en farbror ;). Skönt att presentationen gick bra och att du även hann med lite löpning.

  SvaraRadera
 13. Odda, tackar!

  RosaMilton, håller med dig helt och hållet

  John, tack! farbror, vem jag? Inte då! :-)

  SvaraRadera
 14. Grattis Staffan!
  Tyckte bilderna från löpningen såg riktigt härligt ut!

  Mvh Micke C

  SvaraRadera
 15. Micke och Janne, tackar!! Jo det är fint ute, men riktigt jobbigt att springa på det där underlaget!

  SvaraRadera
 16. Oj såg ditt nya blogginlägg först nu Staffan. Tackar så ödmjukast för reklamen du gör för min blogg. Väldigt vänliga ord. Ska försöka att hålla bloggen levande :)

  SvaraRadera
 17. Thomas, inga problem! Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera