fredag 18 februari 2011

Dagens rätt

Min löparkompis David föreslog idag ett lunchpass med två längre farthöjningar och det blev ett väldigt bra pass på rätt intensitet som kändes "lagom", tufft men kontrollerat.

Vi sprang fram och tillbaka längs en av våra vanliga lunchrundor vilket idag innebar att båda långintervallerna inleddes i medvind och avslutades i motvind. Den första gick helt problemfritt även om det var lite moddigt på sina ställen. Den andra kändes också bra trots att den gick snabbare men den sista kilometern som kryddades av både motvind och en uppförsbacke i slutet var tuff idag.

Klart nöjd över att ha tickat av veckans andra kvalitétspass och 13km ren kvalitét i veckan! Imorgon blir det mentala tricks för marathonrookies och andra här på bloggen!

Rätt fick jag också hos Petra och ett underställ från Craft blev min vinst! Jag tackar såklart med den här vintern som aldrig verkar ta slut!

4 kommentarer:

 1. Det där låter som ett kanonbra tröskelpass, det är precis något i den stilen jag också vill få till snart.
  Möttes av 25 minusgrader imorse, inte jättelockande att kuta snabbdistans i det här vädret. Nog med vinter nu...
  Letsdance-blogga igår och Melodifestival-blogga idag? :-)
  Trevlig helg till dig och din familj! Och grattis till understället.

  SvaraRadera
 2. Precis, det var ett riktigt bra pass på precis rätt intensitet! Näe, det var grymt kallt i morse, minus 22 grader när jag kom ner i köket på morgonen, känns allmänt motigt och extra så att ge sig ut och springa! Nä, det blir inget melodifestivalbloggande, jag la ut min långa maratoninlägg för ett par timmar sedan istället.

  Trevlig fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt pass du fick till där. Var tvungen att kopiera det i dag =)
  Fick dock lite problem i slutet men jag skyller på att jag hade sånt motlut..

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Olov, tack och bra jobbat! Motlut i slutet är tungt men bra träning, att farten sjunken spelar ju ingen rolll om ansträngningen är konstant!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera