onsdag 10 augusti 2011

Etthundratusen besökare...

Hade någon sagt till mig i augusti 2009 att den här bloggen knappt två år senare skulle ha besökts etthundratusen gånger hade jag nog skrattat gott! Nu är det en passerad milstolpe sedan jag började räkna besökare i oktober 2009. 

Några har ju faktiskt hittat hit efter att detta skrevs...
Det har känts stimulerande och inspirerande med bloggen i princip hela tiden och bloggandet har definitivt tillfört en ytterligare dimension till min löpträning! Jag är dessutom övertygad om att jag är en duktigare löpare idag än vad jag varit om jag inte bloggat. Läsning av andras bloggar liksom skrivandet av min egen har gett mig idéer och nya pass att testa och insikter om mig själv och min träning.

En blogg utan besökare är som...kaffe utan grädde? Nä! Kärlek utan kyssar för att citera den gamla Povel Ramel-låten? Åtminstone närmare sanningen än parallellen till kaffet! För såklart är det det överlägset viktigaste som bloggen givit mig, möten med alla er läsare, både här på sidan och "i verkliga livet". Jag har mött många av er läsare före olika lopp och efter målgång i andra lopp. Även under lopp har läsare hälsat på mig och tackat mig för inspiration här på bloggen, t ex mitt på Norrmälarstrand på första varvet på Stockholm Marathon 2010. Dessa möten har jag verkligen uppskattat!! Några av er har jag träffat flera gånger, tränat med i Sätrahallen, sprungit lopp med, slagit personbästa ihop med och kommit att betrakta som mina vänner...

Liksom löpträningen fortsätter bloggandet, ibland med knivskarpa mål i sikte, ibland mera planlöst men alltid med ambitionen att skriva texter med varierat och förhoppningsvis inspirerande innehåll, med löpträning i fokus uppblandat med livspusselfunderingar och familjebetraktelser. Min "nisch" (som jag delar med flera andra) både som bloggare och löpare är väl att jag som fyrabarnspappa tränar relativt lite jämfört med många andra löpare men ändå är en relativt snabb löpare vilket säkert lockar en del läsare till sidan. Jag hoppas ni fortsätter läsa och kommentera och slutar det här inlägget med en härlig kommentar från femåringen i familjen;

Sonen fem år, tittandes upp på mig: "Pappa, när man är hundra år, måste man vara ute hela tiden då?
Jag: "Nä, varför skulle man behöva vara det?"
Sonen: "Jag trodde man slog i taket annars..."

10 kommentarer:

 1. Grattis! Nu får du ta sikte på miljonen:)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Fortsätt som du gör och 100 000:ingarna kommer att staplas på varandra.
  Och dela gärna med dig av dina barns underfundigheter. :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt inlägg!
  Ja, visst inspirerar du!
  Även mig som inte har små barn längre... och som aldrig kommer att springa lika snabbt som dig.
  Men ändock så kvarstår det faktum att din blogg inspirerar!
  Du har en fin personlighet och bra idéer. Jätte bra att du sätter allt detta på pränt, så fortsätt med det!
  Och sonens kommentar skrattade jag gott åt!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Grattis till passeringen av en stor milstolpe för din blogg! Du skriver en inspirerande blogg med personliga, välskrivna och intressanta inlägg som kombineras med balansen familj/jobb och snabba prestationer i spåret.

  Har ju hållit på ungefär lika länge som du med bloggandet och håller verkligen med om allt det positiva som bloggen gett under dessa snart två år.

  SvaraRadera
 5. Madeleine, tack så mycket,

  Johan, tack! Miljonen alltså...dit är det ju en bit ;)

  Tack Ingmarie :-)

  Linda, tack för fina och vänliga ord! Ha en fin dag du också!!

  Thomas, tackar! Din besöksräknare tickar ju också allt snabbare och jag hämtar massvis med inspiration på "Sub40 på 365 dagar". Du har inte nappat på idén att byta namn på bloggen förresten? Vad sägs om "sub35 före 45"?

  Mathias, Yeah! :-)

  SvaraRadera
 6. Grattis Staffan! Har hängt med här sedan första inlägget och kommer fortsätta göra det. Som jag sagt många gånger förr så är det synd att du bor så långt bort. Det hade varit grymt att träna tillsammans! Du är Kingen!!! :)

  SvaraRadera
 7. Slå i taket - hihi.

  Tack för många fantastiska inlägg. Fortsätt!

  SvaraRadera
 8. Daniel, tack tack så mycket, jag hämtar också massvis med träningsinspiration hos dig och har också fler än en gång tänkt att det vore skoj att träna och tävla ihop mera!!

  Tack Anneli, det kommer jag definitivt att göra!!

  SvaraRadera