lördag 20 augusti 2011

Kort lägesrapport

Hemma i regnet igen efter en härlig, varm vecka på Sandy Bay Sunwing Resort på Cypern. Träning har inte direkt varit i fokus även om två löprundor i den trettiogradiga värmen genomfördes varav den ena i åtminstone OK 4:25-fart över 7km. det gick utmärkt att bli svettig varje dag i alla fall, faktiskt utan att röra på sig! Jag har ändå hållit igång med några längder simning varje dag i den motionsbassäng som faktiskt fanns, 2 x 12 chins varje dag vid bron som gick över stora poolen samt övat upp min bedrövliga crawl-teknik till att faktiskt klara att crawla en hel (!) bassänglängd utan att vara helt slut efteråt! I övrigt har vi ätit gott, solat, badat, snorklat i havet och vaknat alldeles för tidigt varje morgon när lilltjejen tyckte att det dags att gå upp.

Blir nog någon bild från resan senare i veckan men nu är det hög tid att bestämma mig för om jag i kväll i regnet ska åka in till Södertälje och springa 5 eller 10 km på Telge Stadslopp. Finns inga hinder förutom att jag inte alls har något lust eller inpiration till att göra just det. Återkommer med resultatet av denna dialog med mig själv!

10 kommentarer:

 1. Just do it. Det regnar inte längre...

  SvaraRadera
 2. To late I'm afraid, starten gick 18:00 och alltså var jag inte där den här gången...

  SvaraRadera
 3. Välkomna hem! Låter som ni har haft det bra, Cypern är perfekt för semester med familjen. Kan du beema över lite av dina nyvunna crawltag så vore det bra.
  Letade efter dig idag utan framgång. Kändes lite märkligt att det redan gått ett år sedan jag sprang loppet förra gången.

  SvaraRadera
 4. Såg nyss din fina tid Thomas - grattis!! En fantastisk semestervecka men lite för stor omstöpning både mentalt att komma hem till slutet på semestern för familjen och också väderomställningen från 31 grader till femton och regn gjorde att inspirationen igen inte infann sig fast jag hela tiden sneglade på klockan och tänkte att nu borde jag åka in. Tröstar mig med att jag nog ändå inte presterat på topp idag, även om min normala 10k-kapacitet hade räckt långt i resultatlistan!

  SvaraRadera
 5. Äsch...för stor omstöpning...för stor omställning ska det vara, stavningskontrollen på IPaden är inte enbart en fördel. Lite tävlinggsugen nu :( vilka tävlingar siktar du på nu och kommer du springa Stockholm halvmarathon?

  SvaraRadera
 6. Tack! De flesta elitlöparna körde 5K då loppet ingår i nån slags GP. Det vimlade av svartgul-randiga och blåa linnen.
  Siktar härnäst på Hälsoloppet den 30/8 och sedan Kistaloppet. Sthlm halvmara är jag numera åtminstonde anmäld till men inte lika säker på att jag startar. Kan köra ihop sig med barnvakt då E vill springa loppet. Hon har förtur, minst sagt :)
  Hur ser dina planer ut?

  SvaraRadera
 7. Låter som du haft en härlig semester!
  Välkommen hem till kalla, regniga sverige :-)
  Fast det är ganska härligt ändå, vårat klimat.

  SvaraRadera
 8. Jo, det är väl det Linda, men jag är en sommarfantast och även om jag också gillar hösten så kommer den alltid lite för tidigt tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Thomas, Hälsoloppet kan jag glömma då hustrun jobbar till 18:00 den tisdagen. Lite sugen både på Kistaloppet (om två veckor?) och på Hässelby men håller det öppet och det troliga är väl att det "bara" blir halvmaran, kommer du in och hejar på E eller stannar du hemma med barnen?

  SvaraRadera
 10. Hej, följer uppladningen inför halvmaran med spänning, verkar finnas alla möjligheter för ett bra lopp! Nä jag var på sunwing-stället i sandy bay (konferans/kurs) var det för varmt för löpning dagtid, så jag och en till kom överens om morgonträning före frukost. Eftersom vi båda var ganska tidspessimistiska om vad vi skulle hinna med kom vi överens om att börja tidigt för säkerhets skull. 04.45 (!) tyckte vi verkade vara lagom. Nästa morgon tog vi sovmorgon till 05.30...

  SvaraRadera