tisdag 10 januari 2012

Bloggerstrul?

Blogger-mallen strular just nu för mig och alla "Gadgets"/sidoramar har hamnat längst ner på sidan istället för till höger trots att jag inte ändrat designen. Det tar också lång tid att ladda sidan. Andra bloggar jag läser ser "normala" ut och tar inte onormalt lång tid att ladda. Är det flera som just nu upplever problem med sin Blogger-mall?

10 kommentarer:

 1. Jag försökte länge "värja" mig mot uppdateringen men så uppdaterade den sig själv och nu hamnar bilder och annat varsomhelst, morr! För att så det som jag vill ha det så måste jag först lägga upp inlägget i mobilen och sen redigera på datorn :-( Suck, igår höll jag på med ett Youtubeklipp i 30 minuter och ett tag höll jag på att ge upp då texten hamnade ÖVER...men skam den som ger sig - JAG FORTSÄTTER BLOGGA även om BLOGGER är emot mig! ;-)

  SvaraRadera
 2. Uppdateringen? Har bara noterat att inloggningsfönstret ser annorlunda ut! Sidan beter sig lite hur som helst, när jag läste din kommentar nu är sidoinnehåller tillbaka på höger sida igen. Samma här, jag fortsätter blogga oxå!

  SvaraRadera
 3. Inte märkt något än. Men jag tackar inte nej till ett glas vin:)

  SvaraRadera
 4. Felet finns någonstans i inlägget om Uppsala (http://wwwfyraochtrettio-staffan.blogspot.com/2012/01/en-rejal-vurpa-annan-idrott-och-lite.html). Om man klickar in sig på vilket annat enskilt inlägg som helst så är höger-widgetsarna på rätt plats, samma sak om man klickar på "Äldre inlägg". Exakt vad som är fel vet jag inte, gissningsvis är det någon felaktig html-kod i inlägget eller i någon kommentar som slunkit igenom Bloggers filtrering.

  SvaraRadera
 5. Låter som "hokke" har slagit huvudet på spiken där! Har själv inte haft några problem men har ibland varit med om att det kan vara webbläsaren som strular när det inte ser ut som man vill. Strular det fler gånger så kolla att du har uppdaterat läsaren.

  Var är vinet? ;)

  SvaraRadera
 6. Tack Hokke, jag skrev det inlägget på min IPad och såg ju att en HTML-tag var fel men kunde inte hitta det där och då! Tacksam för att ha noggranna och uppmärksamma läsare här !!

  SvaraRadera
 7. Jag försökte att lägga till en sådan där "Jag tycker"-list som du har, men fick det inte att dyka upp på min blogg. Det finns väl en massa buggar i Blogger som i alla andra program. Eller så är det väl straffet för att du tvingade det där stackars oskyldiga barnet att springa från Uppsala till Stockholm ;-)

  SvaraRadera
 8. "Jag tycker"-list Fredric? Det var en felaktig HTML-tag i Uppsala-inlägget som orsakade det precis som Hokke beskrev, de färdiga Gadgets som finns i Blogger funkar oftast bra, besöksräknaren (som inte är från Blogger) gör dock ibland att sidan tar tid att ladda!

  SvaraRadera
 9. Efter "Jag tycker:" kan man välja "Kul", "Intressant", "Inspirerande" eller "Gäsp..." efter inläggen på din blogg.

  SvaraRadera
 10. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

  Thanks!

  Mandie Hayes
  mandie.hayes10@gmail.com

  SvaraRadera