tisdag 2 februari 2010

Antal bloggbesökare och löparsång

Via bloggtoppen.se kan man få diverse statistik på sin egen blogg. Bland annat denna intressanta bild. Jag har lite svårt att förstå varför antalet besökare på bloggen ökade med mer än 100% från sista veckan i december till första dito i januari...


I övrigt har det varit lugnt efter långpasset i söndags. Dagens lunchpass hanns inte med mellan möten men blir av imorgon istället, siktar på någon form av fartlek.

Igår blev jag avtackad på gamla jobbet med tårta, blommor, presenter och inte minst sång (!) . Chefskollegorna framförde vackert Staffanvisan i fem verser fast texten var något modifierad. Två av verserna gick så här, läs och njut:

"Staffan är en hurtig dräng - han springer mycket gärna
Med pulsband på ett evigt fläng - är hoppet att bli stjärna
Rushar Stockholm Marathon - skickar stolta bilder till kollegor

Staffan är en bloggar-dräng - Atletus-brillor gärna
Och Newline-plagg i löpterräng - ger i hans blogg guldstjärna
Årets mål och frukost-tips, Runners High och oro inför vargen"

Text och bloggresearch: Maja Marklund

5 kommentarer:

 1. Jaaa du, kan det vara många nyårslöfteslöpare som tittade in till dig för lite inspiration då månne?

  SvaraRadera
 2. Vilken fin text... bara att nu fastnade Staffan sången i mitt huvud. Tack för det :)

  SvaraRadera
 3. Petra, ingen aning. Något som säkert har hjälpt till är att du länkade till min blogg på din SvD-blogg men det var väl redan tidigare. Kan jag inspirera någon så blir jag bara glad! Som alla bloggare så har jag nog en del följare/läsare som sällan/aldrig kommenterar.

  Sofie, ja visst var det! Ja men det är ju en fin sång så det gör väl inget :)

  SvaraRadera
 4. Visst är den fin. Men nu har den varit i huvudet två dagar, och det börjar kännas lite tjatigt. Får nog lägga in texten ovan för att få lite variation.

  SvaraRadera
 5. Sofie, du får väl kika på Daniels blogg, han hade visst några Coldplay/Winnerbäck-klipp där i veckan. Börjar känna sympati med dig nu om du fortfarande går och nynnar på den där visan!

  SvaraRadera