lördag 4 juni 2011

Husfixande, förkylning och lite tävlingsinfo

Har varit seg i kroppen av förkylning en stor del av den gångna helgen men igår var jag så pass OK att jag testjoggade fem kilometer och det verkade som om det hjälpte till att få det att bryta ut för idag är jag lite piggare och lite snorigare. Annars har jag mest "tränat" på vinden i helgen genom att riva gammalt golv och gammal isolering och röjt rejält. Nästa moment är att regla upp för ett nytt golv däruppe. Skönt att konstatera att det inte var så fuktigt däruppe som jag befarade.

Fick tips om en tävling jag är lite sugen på, Enhörna Challenge 22 juni, 10 000 meter på bana på Södertälje IP. Som motionär så upplever jag tröskeln att ställa upp i en bantävling som högre än ett stadslopp, förmodligen p g a  rädslan för att komma tvärsist men eftersom jag känner mig i bra form och förmodligen skulle kunna hota mitt PB på milen just nu så lockar det lite! Loppet är onsdag 22 juni kl. 20.00 på Södertälje IP.

En annan lokal löparnyhet är att snabba, välarrangerade Telge Stadslopp 20 aug nu också erbjuder möjligheten att springa milen genom att springa två varv på banan.  Tjugonde augusti är dagen efter att vi kommit hem från en vecka på Cypern i sommar men att springa milen på hemmaplan lockar, mer än att försöka förbättra mig ytterligare på den vanliga 5km-sträckan just nu!

Imorgon väntar fortsatt fixande på vinden men ytterligare en löprunda ska också hinnas med under helgen.

2 kommentarer:

  1. Funderar också mycket kring vilka tävlingar som ska springas i sommar/höst. Enhörna Challenge låter inte fel, gillar att det är en vardagskväll dessutom. Men jag kör nog 5K både där och på Telge Stadslopp. Så slipper vi tävla mot varandra ;-) Närå, tror jag ska satsa på fart och sub 38 borde kunna grejas i höst om jag innan dess betat av sub 18.

    Banlopp känns som ett stort steg, ingen hit som sagt att komma sist i mål eller bli varvad ett par gånger.. Fast den nojan får man väl släppa, tror banlopp är skoj ändå.

    SvaraRadera
  2. Ja, Enhörna Challenge lockar! En preliminär planering för mig kan vara Enhörna Challenge, Telge Stadslopp och då förmodligen 10km och Stockholm halvmarathon. Får jag till de tre kommer jag vara nöjd med tävlingssäsongen. Semesterloppet får jag nog tyvärr skippa, kan inte lägga den tiden på mig själv när dottern ska ha riduppvisning sista dagen på ridlägret hon längtat till hela året.

    Tävla mot dig? Stryk skulle jag få! Men det vore kul att faktiskt springa ihop och sikta på sub 1:25 på halvmaran i september!

    SvaraRadera