torsdag 22 april 2010

Quadruppelglad och "Operation April Rescue"

Så här kände jag mig idag under löpturen i regnet...

Magsjukan härjar fortfarande med familjen, nu med min fru och därmed har den härskat över fyra femtedelar av familjen. Ändå är jag Nöjd. Och Glad!
 • Glad över att vi har det bra i vår familj (trots kräkningar för tillfället...)
 • Glad över att magsjukan har lämnat min kropp och att jag idag har kunnat springa en rejäl runda 15,2km @4:39 min/km, äntligen!!
 • Glad för min Forerunner 305 som jag premiärsprang med idag (ack, denna materialism...)
 • Glad över att en för mig helt okänd person från jogg.se igår hade skickat ett meddelande till mig där det stod att jag inspirerade honom med min löpning! Tänk att JAG, som inte följer något träningsprogram, som inte är så bra att variera min träning och som ofta missar mina målsättningar, kan inspirera andra och att de dessutom talar om det - fantastiskt! Tack Stefan, om du nu också läser bloggen, you made my day!

Nu inleds "Operation April Rescue", den började idag med lunchlöpning, fortsätter imorgon med lunchlöpning igen, söndag långpass 30km, nästa vecka; transportlöpning 15km till eller från jobbet någon dag, ytterligare ett halvlångt distanspass och 2 lunchpass. Så det så! Ingenting ska stoppa mig, så.det.så. För jag är Nöjd. Och Glad! Over and out!

4 kommentarer:

 1. Ska bära med mig din gula smiles gubbe inombords när jag ger mig ut på min runda i kallt duggregn =) Håller tummarna att du håller dig frisk och kan fortsätta din träning nu.

  Mvh Jesper

  SvaraRadera
 2. Jag håller också tummarna för att du håller dig frisk nu. Och vad kul med sådana kommentarer, det lever man länge på. Kör så det ryker nu!

  SvaraRadera
 3. Kul med din Garmin! Jag är mycket nöjd med min som jag köpte i höstas.

  Det är ingen mjukstart från din sida efter magsjuka som brukar ta hårt på kroppen :)

  SvaraRadera
 4. Tack Jesper, det känns bra nu och jag laddar för en bra avslutning av april.Börjar känna att det är dags för upploppet av träningen nu inför maran.

  Anna, tack!

  Mikael, nej, det har du rätt i, men benen ville springa :) Ja, det är kul att ha en Garmin på armen och slippa en fotpood, det ska bli spännande att kontrollmäta ett långpass imorgon!

  SvaraRadera